Годишен хороскоп за 2019 г. - Водолей

38515
Годишен хороскоп за 2019 г. - Водолей
Снимка: iStock/Guliver

Началото на годината ще бъде белязано от успехи в любовната сфера. Каквото имате да правите в тази насока използвайте първите две седмици на януари, тъй като по-нататък ще попаднете във вихъра на служебните си задължения. Главната ви задача през този месец ще бъде да контролирате емоциите си и да не се докарате до нервно изтощение.

Февруари е време за правене на изводи, сега е моментът да се разделите с всичко, което не ви е нужно и заема място, което бихте могли да запълните с много по-съзнателни неща. Някои представители на знака ги очаква смяна на работата, а други на местожителството. Възможна е раздяла заради появата на нов човек в сърцето ви. Ако не сте от тези, до които предстои такава промяна може да се вдъхновите за освежаване на дома ви. Ще имате достатъчно средства, за да го направите.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Козирог

Отдайте се на пълна почивка през последните дни декември, защото началото на Новата година ще ви предложи изключително много задачи за ...

През март се бъдете разумни в разходите си. Средата на месеца може да се наложи да ви потрябва сериозна сума пари, затова бъдете разумни при планирането на бюджета. Погрижете се за здравето си, като не пренебрегвате полезните продукти. Самостоятелните представители на знака ще се радват на романтични преживявания, които ще сложат край на самотата.

През април запазете добрите идеи за себе си, тъй като споделянето на вашите бъдещи планове може да стигне до ушите на конкурентите ви и да попречи на реализацията им. Бъдете икономични във финансово отношение. Месецът ще ви дари с приятни моменти и хармония в личен план.

През май не се колебайте да обърнете повече внимание на своя любима странична дейност. Сега вашето хоби може да се превърне в допълнителен източник на доходи. Възможно е да имате противоречия с член на семейството относно планирането на бюджета. Възможно е връщането на стари любови в живота ви, но не залагайте много на вече изстинали отношения.

През юни ще получите интересно предложение за работа. Ако сте изключително отегчени от сегашното си работно място не му мислете много и приемете новата възможност. Това предизвикателство ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви помогне да се развиете в Професионална насока. Самостоятелната представители на знака ще имат своя шанс в уреждането на личния живот.

Юли ще ви зарадва с приятни и  неочаквани промени. Ще се чувствате като преродени, благодарение на отношенията ви с партньора. В личния живот ще получавате повече, отколкото сте очаквали. Децата ще ви радват с успехите си. В служебен план ще имате подкрепа. Всичко това ще се отрази благоприятно на тонуса ви. 

Годишен хороскоп за 2019 г. - Стрелец

Януари посветете на семейството. Децата порастват бързо и много скоро ще разберете, че важните моменти са отминали. Не пропускайте това...

През август ще ви се наложи да положите повече усилия, за да изпълните намеренията си. През този месец най-добре добре избягвайте дългите пътувания с автомобил. Това е добро време за промени във външния вид - сега смело може да смените цвета на косата или прическата. Дори да не ви притеснява нищо свързано със здравето ви най-добре направете профилактични прегледи.

През септември ще имате своите успехи на любовния фронт. Това е време, в което да прекарвате повече време със семейството си и да посетите свои роднини, с които не сте се виждали отдавна. Самостоятелните представители на знака ще трябва да положат повече усилия, за да завоюват сърцето на любимия си.

През октомври ще имате достатъчно финансови средства, за да си позволите осъществяването на някои от вашите мечти. В работата са възможни разногласия. Опитайте се да намерите решение, което да устройва всички.

През ноември ще се наложат някои сериозни промени на работното ви място. Направете всичко възможно, за да се опазите от интриги и слухове. Документирайте всичките си действия, за да няма неясноти и да не ви се налага да доказвате своята правота. В личен план не се очакват сериозни тревоги.

През декември може да се замислите за смяна на работата. Месецът не е подходящ за такава стъпка, тъй като ще бъде застрашено финансовото ви състояние. Опитайте се да гледате възможно най-хладнокръвно на нещата. Ще намерите необходимата подкрепа от членовете на семейството ви.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Скорпион

В началото на годината ще имате енергия да извършите истински подвизи, но това не е подходящ период за промени. Най-добре насочете енер...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Дърво, което ражда сладолед: Възможно ли е?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com