Какви са Стрелците в ЛЮБОВТА

42098
Какви са Стрелците в ЛЮБОВТА
Снимка: Pixabay.com

Представителите на зодия Стрелец са естествено надарени с привлекателна сексуалност. Те са пресметливи любовници, способни да контролират чувствата и страстите си.

Някои от зодия Стрелец, търсят богат и успешен бизнес партньор, докато други представители на този знак, постоянно търсят ярки и свежи усещания. Така Стрелецът третира чувствата като хазарт. Между другото, според любовния хороскоп и двата вида са сходни - като партньори избират изключителна и интересна личност.

Мъжът Стрелец - войн, който не се страхува да изразява себе си

Управляван от Юпитер, владетеля на боговете, мъжът Стрелец има известно благородно отношение към всичко в живота си. Той демонстрира ум...

Мъжът Стрелец търси добра жена за себе си и грижовна майка за децата си. Жената на мечтите му е не само умна и красива, но и отлична домакиня в къщата. Стрелецът е отличен семеен мъж, който не е против интимните отношения извън семейството. Всъщност мъжът Стрелец не смесва семейно и мимолетно хоби, но вярва, че изневярата не е пречка за силните семейни връзки. Вярно е, че според любовния хороскоп Стрелецът вилнее при мисълта, че някой му изневерява лично. Стреми се да избягва емоционалните сцени и всячески се опитват да избегне скандал.

Жената Стрелец е горда дама, която в характера си е като мъж. Тя има аналитичен ум. В името на любим човек жената Стрелец е готова да пожертва всичко. Само, че не прощава откровено предателство и измяна. Тук няма нищо изненадващо. Преживяла раздяла с партньор, тя отново се втурва в търсене на своя перфектен мъж.

Стрелецът има много лек характер, което му помага да намери общ език с Близнаци, Водолей, Овен и Лъв. Не е препоръчително да създава съвместни отношения с Дева.

Стрелецът не търси лесни начини за щастие и това до голяма степен се отразява на личния му живот. За щастие, представителите на тази зодия са надарени с развито чувство за самосъхранение, избягват връзки, които могат да им навредят. Независимо от това, неуспехите в личния живот понякога ги очакват. Причината за това е авантюристичният характер и невъзможността да се спрат в момент, когато е необходимо.

Жената Стрелец - оптимистично момиче, което никой не може да опитоми

Стрелецът е любознателен и винаги любопитен. Този знак управлява Дома на философията, а жената Стрелец винаги търси истината при всякак...

Стрелецът може да достигне лично щастие и духовна хармония, чрез упоритостта си. Именно поради тази причина много романи, започват вълнуващо интересно и често водят до създаването на съюзи. Такива, в които на практика няма истински мир. В тях се крият причини за оплаквания и недоволство, критика, упреци и раздразнения. В същото време, Стрелецът изобщо не се стреми да се раздели с избраника си и не смее да се пречупи, очаквайки, че нещата ще потръгнат гладко. Една двойка, в която има един представител на зодия Стрелец, може да съществува достатъчно дълго с надеждата за хармония, но никога да не я достига.

За да стане по-щастлив в личния си живот, Стрелецът, трябва да признае, че въпреки присъщата му енергия, активност и духовна сила, понякога изпитва нужда от чувство за сигурност. Колкото и да е странно, тези любители на авантюризъм и опасни приключения, високо ценят стабилността, лоялността и предаността у партньора си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com