Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за ЮЛИ 2017 г.

84254
Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за ЮЛИ 2017 г.

Лятото дойде, а всички знаем, че то винаги носи със себе си много любов. Зодиите ще се радват на нови връзки, вълнуващи срещи и какво ли още не. Ето какво ни чака в любовта през месец ЮЛИ 2017 г.

Овен

2-те зодии, които ще спечелят много пари през ЮЛИ

Рак Месец юли ще ви донесе много изненади, но една от тях ще ви се стори почти невероятна. Оглеждайте се за онези игри, в които раздав...

Най-накрая усещате, че наближава период от живота ви, в който ще се случат големи промени. Това е абсолютно вярно. В любовно отношение ще се радвате на много положителни промени, малко проблеми и повече хубави емоции. Ще се наложи да се замислите на колко следващи стъпки сте готови и дали не избързвате с някоя от тях. Ако се чувствате спокойни, просто действайте. Не бъдете песимисти, всичко си идва по местата.

Телец

Имате си всичко. Умни, забавни и приятни личности сте. Не се затваряйте в себе си и не си мислете, че причината да сте сами е тази, че нещо ви липсва. Вие сте прекрасни хора и ви е нужно само малко самочувствие, за да потръгнат нещата в личния ви живот. Погрижете се за външния си вид, дори да работното място. Точно там е възможно да опознаете някой, с който досега не сте имали много допирни точки. Ще се изумите колко много общи неща ще откриете един в друг. А тръпката ще се появи още в първия по-дълъг разговор, когато ще усетите колко сте нервни и притеснени от присъствието и погледа на другия.

Близнаци

Имате няколко причини да сте разтревожени. Трябва да ви кажем, че някои от тях са основателни и трябва да се заемете с всичко, което ви тревожи. В личния живот усещате малък застой и еднообразие, което ви плаши. Но не се страхувайте. Любовта следва своите върхове и спадове, никога не може да е само ентусиазъм и щастие, понякога е просто ежедневие, с което трябва да свикнеш. Това, че веднъж е станало по-улегнало, не значи, че ще бъде така винаги. Запалете искрата с нещо романтично и страстно.

Единствената зодия, която всички обичат

Ако упорито попадате на неподходящи хора за любовни партньори или приятели, време е да погледнете в звездите. Овните поддържат чиста ен...

Рак

Нова тръпка ще има и за вас. Хем нова, хем добре позната. Човек от миналото ще се доближи до вас и ще даде сериозна заявка, че иска да остане в живота ви и този път за по-дълго. Не се страхувайте, понякога се срещаме с подходящите хора в неподходящия момент. Трябвало е просто да изчакате малко, за да откриете отново какво сте един за друг. Ще преживеете няколко невероятно романтични разходки и вечери, които ще запалят пламъчето и у двама ви. Радвайте се на това, което сте открили един в друг.

Лъв

Няма да повярвате какво ще ви се случи още в началото на месеца. Купища непоходящи хора идват и си отива от живота ви, а вие имате чувството, че никога няма да намерите подходящия за вас човек. А толкова имате нужда от обич и топлина. Не сте оптимисти, но нека да ви кажем, че това ще се промени. От обща компания ще се запознаете с някой много специален човек. Ще се окаже, че може да говорите за всичко и разговорите ще траят до сутринта. Ще усетите онази сладка гъделичкаща тръпка, която ще ви подскаже, че този път може да е сериозно...

Дева

Модните гафове, които допускат различните зодии

Ето какви модни гафове допускат дванадесетте знака от зодиака:   Овен Правят от нищо нещо Къси полички, тесни панталони, леопа...

Имате всички предпоставки да започнете на чисто и да намерите онази тръпка, която ще ви направи истински щастливи. Не се обръщайте назад в миналото и не съжалявайте за хората, които вече не са до вас. Имало е причина нещата да не се получат и след време ще благодарите на Съдбата, че си е свършила добре работата. Ослушвайте се за сигнали от някого на работното място. Там може да ви е късметът.

Везни

Не сте сигурни дали човекът до вас е правилният избор и това ви побърква. Обвързаните ще имат сериозни поводи за размисъл, но накрая ще стигнат до правилния избор. Не се отказвайте от някой, който ви прави щастливи и не оставайте там, където не усещате нищо. Необвързаните ще се почувстват самотни още в началото на месеца, ще се появи тръпка за кратко, която ще им върне настроението. Не се гласете за сериозни връзки, защото това, което ще ви се случи е само огън и страст.

Скорпион

Има много още какво да учите за любовта и трябва да срещнете правилния човек, който да ви научи всичко, което ви липсва. Не сте имали сигурност, нито сте получавали нужното внимание. Ще се наложи да помислите дали приоритетите, които имате за един човек, не са вятърничеви. Трябва да търсите по-дълбокото и истинското. Когато се огледате около вас ще установите, че в обкръщението си имате човек, който е мил, добър и грижовен. Той може да е правилният.

2-те зодии със златни сърца

В този свят, в който все по-често властват омразата, лошото и терорът, добротата е рядко срещано съкровище, а милите и сърдечни хора не...

Стрелец

Колебанията приключват, сърцето ви най-накрая ще реши какво иска само. От вас се иска само да запазите спокойствието и равновесието, което сте постигнали и да не се страхувате от любовта. Когато обичате се чувствате живи и това е необходимост, която ще ви връхлети с пълна сила. Към средата на месец март ще се появи първата пречка във връзката, която сте започнали. Не бива да се стряскате и поемете пълна отговорност. Всичко се случва, важно е и двете страни да проявят разбиране.

Козирог

Очаква ви най-романтичния месец от годината. Ще започне и завърши филмово, а вие ще се главния герой в историята. Ще има много романтични изненади, страстен секс и заедно с това може да откриете и сродната си душа. Много вълнуващи неща ви очакват, но недейте веднага да мислите, че много хубаво не е на хубаво. Заслужили сте цялото внимание и обгрижване на света, за това му се насладете. Не отказвайте покани за рождени дни и събития, именно там ще срещнете този специален човек, който ще превърне месец март в незабравим за вас.

Водолей

2-те зодии, които ще загубят любовта си през месец ЮЛИ

Този месец ще е много динамичен в любовен план и някои от зодиите ще загубят стара любов, но е много вероятно да срещнат нова. Ето кои ...

Неочаквани чувства ще объркат малко съзнанието ви и ще ви поставят пред дилема, от която трябва да намерите изход и да вземете най-правилното решение. Двама души ще се борят за сърцето ви, няма правилно и грешно решение, за това не приемайте ситуацията като ултиматум. Послушайте сърцето и разума си. Ако не са на едно мнение, не е сега моментът да решавате. Един от тях е човек, който ви разбира, с който може да говорите дълго. Другият ви разкрива какво е истинската страст. Сърцето и умът ви са в битка и само вие трябва да изберете кое от двете да послушате. Страстта или разбирателството, какво избирате?

Риби

Дойде време да разберете какво означава истинска загриженост и искрени чувства. Този път няма да сте наранени или предадени, макар и това да е първото нещо, което ви кара да отстъпите крачка назад. Не бъдете предпазливи, бъдете себе си и отворете сърцето си за нови преживания. Новата тръпка, която ще връхлети в живота ви, ще ви накара да осъзнаете, че любовта идва точно тогава, когато си загубил всякаква надежда, сякаш на пук, за да ти докаже, че съществува. Приятното запознанство ще се случи на събитие, на което сте поканени. Не пропускайте покани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com