Golf On The Road 2013

50772
Golf On The Road 2013
На 30 март стартира първото по рода си национално турне... от Перник, естествено.

На 30.03.2013 г. стартира първото по рода си национално турне Golf On The Road 2013. Официалният вносител на марката Volkswagen за България Порше БГ ЕООД, съвместно с дилърствата на Volkswagen в цяла България, ще предложи незабравима среща със седмото поколение на легендарния и емблематичен за Volkswagen модел Golf - автомобилът, който заслужено завоюва титлата Световен автомобил на годината 2013.

Осем конфигурации на най-новото поколение Golf ще обиколят страната и всеки желаещ ще има възможността ги тества, паралелно с едно посещение на събитието, както и да участва в ежедневна томбола за оригинален GTI аксесоар от Volkswagen сред всички тествали автомобилите през съответния ден и попълнили специален талон за участие в тестовото шофиране. Един от всички участвали в тестовите шофирания ще има щастието да спечели голямата награда: All inclusive уикенд за двама в Гранд Хотел Поморие с Golf VII.

Volkswagen Touareg „Edition X”: Може всичко на и извън пътя (тест драйв)

Volkswagen Touareg празнува десетгодишнина. По този повод официалният представител на марката у нас предлага юбилейната версия „E...

Стартът на националното турне е къде……..? Разбира се, тази чест се пада на Перник. На 30-ти и 31-ви март ценителите на марката и модела, любители на автомобилите и всички желаещи са добре дошли в центъра на града (зад Държавния архив). В периода от 30-ти март до 16-ти юни турнето ще обиколи над 30 дестинации в страната.

Националното турне Golf On The Road 2013 е формат, който има амбицията да даде възможност на максимален брой хора да изживеят емоцията от срещата с най-новия Golf и да изпробват всички, налични в момента, двигателни варианти и задвижвания на модела. Седмото поколение на Golf ще ви изненада с обновената си визия, невероятни иновации и с армия от екстри и асистиращи системи, характерни за автомобилите от премиум класа.

Ако вече сте заинтригувани можете да научите подробности за турнето на www.volkswagen.bg или да се обърнете към вашия Volkswagen дилър.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com