Голите снимки на Кейт стигнаха и до Швеция

16718
Голите снимки на Кейт стигнаха и до Швеция

Шведското списание "Se och Hör" публикува голите снимки на херцогинята на Кеймбридж, една седмица след като това направи френското списание "Клоусър", предаде БГНЕС.

Шведското издание посвещава три страници на снимките на Кейт, на пет от които тя е по голи гърди, а на друга сваля горнището на банския си. То подчертава, че има ексклузивните права да ги разпространява в Швеция. Списанието е четвъртото в света, което разпространява противоречивите снимки след "Клоусър", ирландския ежедневник "Дейли Стар" и италианското сп. "Ки".

"В това няма нищо необичайно, това са по-скоро скромни снимки в сравнение с други снимки на знаменитости, които постоянно публикуваме", съобщи главната редакторка на списанието Карина Льофквист. Тя заяви, че не разполага с информация колко броя от списанието са били продадени до края на днешния ден, но през 2011 г. средният му тираж беше 105 600 екземпляра.

Публикуването на снимките не доведе до големи заглавия в шведските вестници, разкри Льофквист. "Това е противоречив въпрос..., но нищо специално", изтъкна тя. Льофквист уточни, че снимките са били купени в петък, първия ден от публикуването им във френското сп. "Клоусър", преди френски съд да забрани нови публикации.

Редактор: Ая Косарова

Уилям и Кейт триумфират

Британският принц Уилям и съпругата му Кейт приветстват решението на френския съд за забрана на по-нататъшно публикуване и продажба на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com