Голямата ТАЙНА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)

5997
Голямата ТАЙНА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)
Снимка: iStock/Guliver

Всеки един от нас крие нещо, което не иска никой друг да разбира. Всяка зодия си има тайна, която ще ви разкрием днес. Това са големите тайни на всяка една от 12-те зодии:

ОВЕН

3-те зодии с НОВИНА в следващите 7 дни

Всички ние сме нетърпеливи, когато очакваме някое щастливо събитие или просто искаме да ни се случи нещо ново и вълнуващо. Ето какво въ...

Овните не си падат по криенето на тайни, те са откровени и често дори прекаляват с това да разказват всичко за себе си. Понякога новите партньори, с които започват връзка, се плашат от прекалената откровеност. Те разказват както хубавите си страни, така и лошите. Но единственото нещо, което избягват да споделят, е колко много изневеряват. Това си е черта от характера им и въпреки, че се борят с нея, често не успяват.

ТЕЛЕЦ

Телците са по-потайни и рядко разкриват всичко от себе си, дори след по-дълга връзка. Най-голямата им тайна, която не обичат да казват насам-натам, е че имат много ниско самочувствие. Не се чувстват добре в кожата си и гледат това да не им личи. Комплексите, които имат, често ги правят нещастни, но се опитват да се борят с това. Вероятно притесненията им са неоснователни, но умът им не може да се пребори с това.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са зодия, която никога няма да ви разкрие тайните си. Дори да сте с тях в дългогодишна връзка, може да продължавате да научавате големи тайни за миналото и настоящето им. Това, което никога няма да ви кажат, е че често имат навика да излизат с двама души едновременно. Просто обичат вниманието и то често не им стига само от едно място. Затова, ако отскоро излизате с Близнаци, уверете се, че няма и някой друг на хоризонта.

12 цитата, които описват всяка от 12-те зодии

Всяка зодия е уникална и различна, притежава качества, които никоя друга зодия не може да присвои. Това, че се раждаме под определен зо...

РАК

Раците са много интересна зодия, която понякога е много трудно да разберете. Кълнат се, че са ви казали всичко за себе си, но обичат да послъгват и често истината не е такава. Именно това е най-голямата тайна в живота им – лъжата. И то не за дребни неща, а за всичко, което си пожелаят. Раците лъжат както в любовта, така и в работата, така че бъдете внимателни с тях.

ЛЪВ

Гордостта на Лъвовете не им позволява да издават тайните си. Има начин обаче да влезете под кожата им и да научите всичко, което те крият. Най-важното нещо обаче, което бихте искали да знаете за тях и което ревностно пазят, е нещо свързано с любовта. Много трудно се влюбват истински, често са във връзки просто по навик, но не си признават това. Истината е, че Лъвовете обичат истински само един или два пъти в живота си – всичко друго е лъжа.

ДЕВА

Любовен съвет за всяка зодия до края на 2020 г.

До края на годината има много какво да се случи в личен план и трябва добре да сте подготвени, особено що се отнася до любовта. Прочете...

Девите говорят много за себе си, казват какво ли не, но често забравят една „подробност“, която се оказва и най-голямата тайна, която крият от всички. Девите не вярват в истинската любов – така е! Преминали са през толкова разочарования, че изобщо не вярват в онази приказна любов, за която всички говорят. Ако имате връзка с Дева, не се изненадвайте, ако един ден просто си тръгнат, въпреки че всичко дотук е изглеждало страхотно.

Прочетете ЧАСТ 2 – ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com