Характерът на бебето се определя от датата на раждането (ЧАСТ I)

14034
Характерът на бебето се определя от датата на раждането (ЧАСТ I)
Снимка: https://www.pexels.com/

Нумеролозите са сигурни: в момента на раждането на човека се определя бъдещият му темперамент и това, което той е в състояние да постигне.

За да разберете номера на съдбата на детето, трябва да съберете всички числа от датата на раждането му и след това да прочетете обясненията за получената цифра.

Например датата на раждане на бебето е 16 ноември 2017 г. Числото на съдбата се изчислява, както следва: 1 + 6 + 1 + 1 + 2 + 0 + 1 + 7 = 19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1.

Номер 1

Добра НОВИНА за тези 4 зодии до края на седмицата

Добрите новини за тези зодии ще донесат много щастие на всяка една от тях. Седмицата ще бъде динамична, наситена със събития и особено...

Детето, чийто номер е "1", е безспорен лидер. От детството си не е свикнал да се поддава на влиянието на по-авторитетни хора. Той има свое независимо мнение и твърда позиция. За целта си той ще премине, през всички канавки и препятствия, ясно разбирайки, от какво се нуждае. Енергията на такова дете трябва да бъде насочена в правилната посока, като го подкрепяте и одобрявате.

Номер 2

Такова дете очарова околните със своя чар. Той никога не вика за неприятности и не предизвиква кавги, опитвайки се да бъде в добри отношения с всички. Този подход разпорежда хората с него, но в същото време на детето с числото „2“ често му липсва самочувствие. Той трябва постоянно да бъде насърчаван и похвалян, за да расте самочувствието у него.

Номер 3

Хлапето с числото "3" обича да хваща погледите и да предизвиква възхищение. Той е общителен, активен и често става център на внимание в училище. Около него винаги има много съмишленици и приятели. В същото време може да му е трудно да се събере и да се концентрира, върху решаването на един проблем. Родителите трябва да го научат на търпение и трудолюбие.

Защо някои мъже НЕ искат бебе?

Много жени са в двойки, в които развитието сякаш е спряло. Очакват предложение за брак, надяват се да създадат семейство, да имат деца,...

Номер 4

Детето с номер "4" се отличава с голяма организация и вменяемост. Той не търпи объркване и глупост, така че дори в ранна възраст започва да учи другите. Той се нуждае от лично пространство. Не обича нахлувания в територията си. Въпреки това, въпреки пълната независимост, той се нуждае от любовта на родителите си не по-малко от другите.

Номер 5

Това дете е изследовател и търсещ. Интересува се от всичко, трябва да формира собствено мнение за всичко. Той мрази да бъде под чужд контрол, така че няма да е толкова лесно за родителите с него. В същото време инатът и категоричността му не му пречат да се отнася добре с мама и татко, които обича безкрайно.

Следва продължение…

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла
Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Раздялата никога не е лесна, но не е задължително да е краят на света. Независимо дали вие сте инициирали края на отношенията или сте от другата страна,...