И докато Тръмп се готви за клетва... всички очакват тоалета на Мелания

25501
И докато Тръмп се готви за клетва... всички очакват тоалета на Мелания
Снимка: Getty Images/Guliver

Тя може да е висока и слаба бивша манекенка, но това не й спестява главоболията с диктуващата модата американска "полиция” – дизайнерите, които отказват да предложат модел за официалния тоалет на Мелания Тръмп за деня на встъпването в длъжност на съпруга й Доналд като президент на САЩ.

Тя се е снимала гола за GQ, дефилирала е по подиумите на парижки ревюта и е красила корицата на сп. Vogue, но това, което ще избере да облече за бала след като Доналд Тръмп положи клетва, може да е най-важното решение в живота й.

Балните тоалети на първите дами се пазят в националния исторически музей "Смитсониън".

Мелания Тръмп е изправена пред задачата да отговори на огромни очаквания. Тя е първата съпруга на държавен глава, която е била част от света на модата, и идва веднага след Мишел Обама, смятана за една от най-стилните и обичани първи дами.

До последния момент няма да е сигурно какъв стил ще избере Мелания. Преди време тя каза, че й се иска да бъде "традиционна” първа дама подобна на Жаклин Кенеди – прочута с непреходната си елегантност и любовта към френската мода.

Проблемът е, че Мелания става първа дама в момент, когато безпрецедентен брой моделиери обявяват, че не работят в стила, в който съпругата на Тръмп се облича и се насърчават взаимно никой да не работи за Мелания заради обидната и противопоставяща гражданите кампания на новоизбрания президент.

По-голямата част от хората в модната индустрия клонят към Демократическата партия и дори спонсорираха кампанията на Хилари Клинтън.

Но водещи дизайнери като Каролина Херера, Даян фон Фюрстенберг и Томи Хилфигър са единодушни, че ще бъдат поласкани Мелания Тръмп да облече техни модели.

Хилфигър, който има офис в Тръмп тауър, не крие, че всеки би бил горд да облича Мелания и Иванка Тръмп. Донякъде обаче, тези обсъждания са несъстоятелни, защото, както е известно, Мелания пазарува он лайн и може да си избере каквото поиска без да търси разрешение.

Чуват се и гласове, че отказът да се работи за Мелания Тръмп е най-деградиращата точка във финала на изборната кампания, а мисията на дизайнерите е да дават път на красотата и да я подчертават в пълното й разнообразие.

Мелания Тръмп планира да си създаде специален будоар в Белия дом

В интервю за модното списание Styling Magazine дългогодишната гримьорка на бъдещата Първа дама Никол Брил издаде намеренията на Мелания...

Но може ли да се говори за стил на Мелания? При редките си появи по време на предизборната кампания и след като Тръмп спечели надпреварата, съпругата му демонстрира, че предпочита лъскави, обгръщащи фигурата модели, прилягащи на богата нюйоркчанка, но лишени от достатъчно индивидуалност.

Мелания обича скъпите европейски дрехи, та нали е от Словения. Затова едва ли е било изненада, че избра модел на Кристиан Диор за сватбата си и дрехи на Емилия Уикстед и Роксанда Илинчич за участието си в предизборни прояви.

По време на дебат с участието на Тръмп, на фона на пресните обвинения, че е опипвал жени, Мелания беше облечена с искрящо розова блуза на Гучи. Но в изборната нощ тя блестеше в бял тоалет с панталон на Ралф Лорън с едно открито рамо.

Мелания е подложена на натиск да се откаже от европейската мода и да залага на американското, за да стимулира развитието на модните тенденции, както правеха предшественичките й.

В Белия дом вероятно ще има две първи дами

Офисът на първата дама ще бъде преименуван в офис на първото семейство в бъдещата администрация на САЩ, съобщи американската телевизия ...

Мелания разполага с безценната помощ на дългогодишната си приятелка и бивша директорка в сп. Vogue Стефани Уинстън Уолкоф, която е част от екипа, подготвящ иногурацията.

"Не подценявайте Мелания, само защото е тиха и сдържана”, посочва Уолкоф. Тя винаги е казвала, че ако и когато моментът настъпи, ще излезе на първа линия”.

Източник: БГНЕС

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

За часове: Отпуснаха 60 млн. долара за реконструкцията на моста в Балтимор

Байдън събра рекордни средства за предизборната си кампания

"Глупост": Белият дом коментира руските твърдения за украинска връзка в атентата край Москва

Стара книга в Харвардския университет била подвързана с човешка кожа

NYT: САЩ не са дали на Русия цялата налична информация за планираната атака в "Крокус Хол"

Шансът е един на милиони: Американец стана милиардер от лотарията

Извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор

Колумбия изгони аржентински дипломати

"По навик": САЩ свалиха поредните дронове на хутите

Опозицията във Венецуела на ръба на разпадането

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com