Идеи за любовни срещи през зимата

831
Идеи за любовни срещи през зимата
Снимка: iStock/Guliver

Зимата е студен на моменти потискащ период, който ни задължава буквално да си стоим в къщи или да посещаваме едни и същи места, на които знаем, че няма да умрем от студ. Това, обаче, може да се стори скучно на любовния ви живот. За щастие, не е нужно да се „зазимявате” вкъщи и да чакате пролетта, за да си изкарате весело с любимия. Вижте няколко места, които ще ви разсеят и на които ще си изкарате хубаво и различно от студеното всекидневие.

- Направете романтична вечеря, напълнете ваната и поканете любимият да ви дойде на гости или да се присъедини, ако живеете заедно. Така ще забравите за студеното време и ще се отдадете на любовната приказка в мразовитата нощ.

- Необичайна среща можете да си заформите на ледената пързалка с кънките на рамо. Това е едно приказно и красиво изживяване, на което със сигурност няма да скучаете.

- Изненадващо за вашия партньор ще бъде да направите една вечер по мъжки, но с жена в него. На футболен мач на любимия му отбор, хапване на чипс и бира, нещо с което ще го зарадвате и ще ви бъде забавно и на вас.

- Най-класическата среща е да си останете заедно в къщи пред камината с по чаша червено вино в ръка. Това е изключително романтичен момент.

- Може да си направите пикник сред природата.Макар,че е зима отново можете да си направите хубав следобед под някоя беседка на чист въздух. Издебнете някой слънчев уикенд се разходете сред природата. Облечете се топло и се наслаждавайте на зимната приказка.-

- Кино вечер също може да ви разнообрази и разсее от еднотипните дни. Закупете билети за някой нов филм и отидете с любимия човек. Пуканки, филм и любов. Какво друго му трябва на човек.

- Вълнуващо и приключенско бихте могли да си направите с някоя интересна игра на въпроси и отговори, а защо не и еротични. За да избягате от еднообразието включете фантазиите си на макс и просто забравете, че на вън е студено и няма какво да се прави.

Има още куп идеи за срещи през зимата, които да ви се сторят забавни и весели. Нужно е просто да развихрите въображението си и да се впуснете в действие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com