Идеи за любовни срещи през зимата

1230
Идеи за любовни срещи през зимата
Снимка: iStock/Guliver

Зимата е студен на моменти потискащ период, който ни задължава буквално да си стоим в къщи или да посещаваме едни и същи места, на които знаем, че няма да умрем от студ. Това, обаче, може да се стори скучно на любовния ви живот. За щастие, не е нужно да се „зазимявате” вкъщи и да чакате пролетта, за да си изкарате весело с любимия. Вижте няколко места, които ще ви разсеят и на които ще си изкарате хубаво и различно от студеното всекидневие.

- Направете романтична вечеря, напълнете ваната и поканете любимият да ви дойде на гости или да се присъедини, ако живеете заедно. Така ще забравите за студеното време и ще се отдадете на любовната приказка в мразовитата нощ.

- Необичайна среща можете да си заформите на ледената пързалка с кънките на рамо. Това е едно приказно и красиво изживяване, на което със сигурност няма да скучаете.

- Изненадващо за вашия партньор ще бъде да направите една вечер по мъжки, но с жена в него. На футболен мач на любимия му отбор, хапване на чипс и бира, нещо с което ще го зарадвате и ще ви бъде забавно и на вас.

- Най-класическата среща е да си останете заедно в къщи пред камината с по чаша червено вино в ръка. Това е изключително романтичен момент.

- Може да си направите пикник сред природата.Макар,че е зима отново можете да си направите хубав следобед под някоя беседка на чист въздух. Издебнете някой слънчев уикенд се разходете сред природата. Облечете се топло и се наслаждавайте на зимната приказка.-

- Кино вечер също може да ви разнообрази и разсее от еднотипните дни. Закупете билети за някой нов филм и отидете с любимия човек. Пуканки, филм и любов. Какво друго му трябва на човек.

- Вълнуващо и приключенско бихте могли да си направите с някоя интересна игра на въпроси и отговори, а защо не и еротични. За да избягате от еднообразието включете фантазиите си на макс и просто забравете, че на вън е студено и няма какво да се прави.

Има още куп идеи за срещи през зимата, които да ви се сторят забавни и весели. Нужно е просто да развихрите въображението си и да се впуснете в действие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com