X
 
 

Истината в любовта за Близнаци, Стрелец и Водолей

21072 0
photo of Истината в любовта за Близнаци, Стрелец и Водолей
Снимка: iStock/Guliver
Понякога любовта е истинска мистерия за нас. Влюбваме се толкова бързо в неподходящия човек или имаме периоди, в които търсим и не можем да открием нашия възлюбен. Понякога той е толкова близо и не успяваме да го видим.

Различните зодии преминават през любовните етапи по съвсем различен начин. Техните емоции са напълно индивидуални и понякога за странни дори.

3-те зодии, които ще изживеят любовна приказка през 2020 година

Мечтаем си за любовта, а тя понякога не идва. За 3 от зодиите това съвсем няма да е вярно през наближаващата 2020 г. Ще ви се случи нещ...

Какви са в любовта зодиите Близнаци, Стрелец и Водолей?

Близнаци

Представителите на тази зодия, обикновено имат доста високо самочувствие за себе си и излъчват увереност и сексапил, който всеки може да забележи. Те умеят да си набелязват партньори, които щом пожелаят, трябва да притежават! Близнаците имат склонност да изневеряват, дори и когато са в дълги връзки с партньори, на които разчитат. Те са склонни да наранят човека до себе си и да съжаляват за грешките си, което ги прави малко безразсъдни. Привлекателни са и обичат екзотичните преживявания в леглото!

Стрелец

4-те зодии, които са МАМИНИ синчета

Всеки зодиакален знак има, както силни, така и слаби страни. Ако обаче говорим за мъжката част от населението, тогава някои от знаците ...

Обичат разнообразието и скуката може да ги убие. Решителни са и държат на своето. Избират много внимателно партньорите си. Мъжете от тази зодия често се гордеят искрено с жените си. Те са взискателни, но и много грижовни. Обикновено са доста привлекателни за противоположния пол, защото притежават отличителни черти и спортни фигури. Подходящи партньорства за тях са със зодиите Овен, Водолей и Везни.

Водолей

Техните партньори трябва да бъдат много търпеливи и да са склонни да прощават. Водолеите обичат ексцентричното и в секса и в любовта. Влюбват се в хора, които са наистина специални за тях. Когато изберат своя човек, те са готови на всичко за него. Много добри отношения ще изградят с Близнаци и Лъв.

Водолеите търсят до себе си човек, с когото взаимно могат да сбъднат мечтите си и да променят света, защото те силно вярват в това.

4-те зодии, които нямат доверие на никого

Има хора, които приемат всяка дума за чиста монета. Те са определяни като наивни и понякога малко глупави. Има и хора, които не вярват ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители