Избери си една карта и виж късмета си в ЛЮБОВТА

27879
Избери си една карта и виж късмета си в ЛЮБОВТА

Вярвате ли в късмета? Днес ще ви накараме да повярвате и да видите какво ви е подготвила любовта с тези карти!

Изберете си една от картите и вижте какъв късмет ви се пада в любовта:

Щастливци сте, ако имате връзка с тези 3 зодии

Има някои зодии, с които любовта е песен! Това са зодии, които поставят другия на първо място, никога себе си. Освен всичко, те са изкл...

(A) Асо купа: Вашият късмет в любовта е направо невероятен! Съвсем скоро ще се запознаете с човек, който ще преобърне представите ви за любовта. Ще ви обсипе с внимание, подаръци и обещание за най-хубавата връзка, която сте имали досега. Не ви се вярва ли? Изчакайте средата на месец февруари и ще видите, че всичко се случва точно, когато му дойде времето. А на вас ви е време за нещо ново и вълнуващо, което ще ви даде щастието, което заслужавате истински.

(K) Поп купа: Късметът ви в любовта е свързан със стара любов, която най-вероятно е премислила какво е имала до себе си и какво е загубила във ваше лице. Ще се разкае искрено и ще поиска втори шанс. Дали сърцето ви е готово да обича отново същия човек? Може би да, а може би не... какво ще кажете, ако човекът обаче е толкова променен, че сърцето ви го обикне отново и то много по-силно отпреди?

(Q) Дама купа: Дама купа носи късмет само на онези, които са сами в любовта. Тя вещае много скорошна нова връзка и тръпка, която ще ви подкоси краката. Заслужавате нещо истинско и ново, което ще ви накара да копнеете за нови преживявания, за повече време с любимия човек и всичко това е на път да се осъществи и то съвсем скоро. Не си мислете, че любовта ви е забравила, тя просто чака правилния момент, за да се появи и да огрее живота ви отново!

(J) Вале купа: Очаква ви много неочаквана промяна във връзката, нещо много значимо и голямо, което ще ви направи десет пъти по-щастливи. За много от вас това ще е новината, че ще стават родители, а за други, които са на по-начален етап от връзката си, е че ще се сгодят и ще вдигнат голяма сватба в края на 2021-ва година! Каквото и да ви се падне, животът е пълен с изненади и трябва да приемете подаръка, който съдбата ви е подготвила. Не е ли страхотно, че ви предстои един изцяло нов и вълнуващ период?

Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1)

Много зодии ще открият, че месец февруари ще бъде изключително успешен в любовен план. Какво може да очаквате в любовта през февруари, ...

(10) 10-ка купа: Вашият късмет в любовта е свързан с нещо вълнуващо и ново – за хората без връзка, очаква ги невероятен флирт и много страстна кратка връзка, която ще им даде огромна доза самочувствие. За хората във връзка – ще получите много голям подарък, за който отдавна мечтаете и признание от любимия човек, което винаги сте искали да чуете. Всичко ще се нареди, ако сега ви се струва невъзможно. Имайте търпение, късметът в любовта идва на ваша страна!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com