Избери си сърце от 1 до 9 и виж късмета си в ЛЮБОВТА

39563
Избери си сърце от 1 до 9 и виж късмета си в ЛЮБОВТА
Снимка: Istock/Guliver

Любовта винаги ни изненадва с нещо и никога не знаем какво ще ни се случи. Искаш ли да видиш какъв е любовният ти късмет? Избери си сърце от 1 до 9 и виж какво ти се пада в любовта:

1. Имаш много какво да очакваш в любовта в следващия месец! Очаква те много интересна първа среща с човек, с който можеш да очакваш много сериозна връзка, ако търсиш точно това. Ще има и вълнуващи нощи, много първи трепети... и какво ли още не!

2. Най-хубавото в любовта се случва точно тогава, когато най-малко очакваш. Чака те незабравимо предложение за брак или предложение за съвместно съжителство.

3. Няма по-голямо щастие от това да чуеш, че някой те обича – искрено, с години и никога не ти е споделял, защото се е страхувал как ще реагираш. Очаква те много искрено признание в любов, от което ще ти се подкосят краката!

4. В любовта няма какво да очакваш, ако сам не дадеш нещо от себе си. Отвори сетивата си за хората, отвори сърцето си за нови преживявания и любовта ще дойде без изобщо да разбереш кога и как! Очаква те любовна магия в много скоро време.

5. Стара любов ще поиска отново да имате връзка, защото ще е премислил какво е сбъркал и ще иска да се поправи, защото не може да живее без теб. Не е ли изненадващо?

6. Някой ще се опита да развали щастието ти, но ти не се тревожи, защото истинската любов не може да бъде сломена от никой, най-малкото от човек, който просто иска да поплете малко интриги и да си тръгне. Любовта, която имаш, е по-силна от всичко и съвсем скоро ще разбереш това.

7. Най-хубавият късмет на теб се пада – очаква те голяма новина за бебе! Време ти е да откриеш колко е голямо щастието от това да бъдеш родител. Очакват те незабравими месеци, изпълнени с трепетно очакване.

8. Вярваш или не, любовта от пръв поглед ще те навести. Ще видиш човек, от който ще ти се подкодят краката и няма да повярваш как досега си живял без него. Очаква те бурна и много истинска връзка.

9. Най-голямото щастие в любовта се пада на теб – през 2021 година те очаква сватба! Незабравима, луда и много красива. Няма време за чудене, започвай подготовката за най-щастливото събитие в живота ти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com