Изповед на една наранена жена: 3 години ми изневерява с най-добрата ми приятелка

11137
Изповед на една наранена жена: 3 години ми изневерява с най-добрата ми приятелка
Снимка: iStock/Guliver

Споделената любов е най-вълшебният подарък, който можем да получим от Съдбата. За съжаление, дори да си мислим, че сме открили принца на нашите мечти, можем да се окаже, че той е бил най-подмолният ни враг. Ето какво разказва още наранена жена, мамена в продължение на три години от собствения си съпруг и своя приятелка.

Историята започва преди 20 години, когато Валя се запознава с Димитър. В началото всичко е като в приказките. Той ѝ сваля звезди, прави ѝ красиви комплименти, показва се като грижовен партньор и перфектния бъдещ мъж. На Валя не ѝ трябва много време, за да хлътне до уши по него. Но нещо все пак помрачава щастието ѝ.

Истории за изневяра, които ще ви накарат да се радвате, че сте сами

Всеки мечтае да бъде във връзка и да изживее своята голяма любов. Е, понякога именно сбъдването на тази мечта може да се превърне в кош...

Нейната най-добра приятелка Нина така и не показва, че се радва за връзката между Валя и Димитър. Напротив – тя непрекъснато отправя критики по адрес на младия мъж, разпитва за живота му и в същото време само изтъква недостатъците му пред своята приятелка.

"Въпреки негативното отношение на Нина, реших да приема предложението за брак на Димитър", разказва Валя във форум.

Тя обаче толкова много се засяга от грозните думи на най-добрата си приятелка, че дори не я кани на сватбеното си тържество. След това двете се отчуждават и продължават живота си, без повече да се търсят.

"Така минаха 20 години, с Димитър създадохме семейство. Родиха ни се 3 деца. Устроихме се в хубаво жилище, той се развиваше блестящо в службата си. Даже повече от нужното. Непрекъснато отсъстваше от дома по служебни причини. Вече почти никакво внимание не ми обръщаше и това ме съсипваше. Нина продължи да не е семейна, но също си уреди живота, благодарение на мъжете, с които се виждаше. Двете прекратихме дружбата си, но от познати чувах, че не живее никак зле“, споделя Валя.

3-те зодии, на които им слагат рога

Някои връзки изглеждат перфектни, но когато се вгледаш в детайлите, разбираш че много неща не вървят като хората. Това са 3-те зодии, н...

Един ден обаче се случва нещо странно. Нина се обажда на Валя и ѝ предлага да се видят като в доброто старо време. Валя приема и дори кани някогашната си приятелка на гости. Двете дами се срещат и прекарват часове наред в бъбрене. А когато съпругът на Валя се прибира, тя усеща, че нещо не е наред. Забелязва, че Димитър и Нина си разменят особени погледи и сякаш той я избягва всячески.

Валя отдава странното им поведение на миналото, но решава да не повдига въпроса. Седмица след гостуването на Нина обаче се случва нещо ужасно.

"Минавах покрай къщата ѝ, когато забелязах, че колата на мъжа ми е паркирана отпред. Обзе ме тревожно предчувствие и реших да се промъкна вътре. Влязох тихо, приближих се до прозореца и надзърнах вътре. И за мой най-голям шок видях в къщата собствения си съпруг с жената, която се представяше за моя приятелка. Побеснях и счупих стъклото с камък. Нина и Димитър се изплашиха и настана голяма суматоха. Излязоха навън, а аз им се нахвърлих. През сълзи Нина пищеше да ги оставя намира, защото Димитър не ме обича и е с мен заради децата.

Оказа се, че двамата има връзка зад гърба ми от 3 години. И да, Нина беше права – с Димитър наистина нищо не ни свързваше последните години. Затова и оставих намира двамата предатели. Тяхната любов скоро приключи, а аз започнах живота си наново. Най-скъпият ми човек, се оказва моят най-голям предател“, дълбоко съжалява Валя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Дърво, което ражда сладолед: Възможно ли е?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com