Известните личности, които биха били Ваш романтичен партньор според зодията

3377
Известните личности, които биха били Ваш романтичен партньор според зодията
Снимка: Unsplash

Нека видим какво вещае астрологията за вас и вашите романтични партньори ако можехте да се напаснете с някоя известна личност: 

ОВЕН 

Овните са известни с това, че са жизнени и много приключенски настроени, подобно на Стрелеца. Следователно с това обикновено най-добре се съчетавате и дори бихте могли да бъдете сродна душа. Зодиите са само на два хороскопа един от друг, което кара връзката да тече без усилие. И Чарли Път и Тейлър Суифт са известни с това, че са романтици, докато са супер лесни и забавни, когато камерите не са с тях.

ТЕЛЕЦ 

Телецът и Козирозите са едно и също, в смисъл, че вие ​​двамата предпочитате стабилност, и това е във всеки аспект от живота ви: в любовния ви живот, приятелства, кариера и т.н.

И Зайн Малик и Нина Добрев са имали / изпитват успех в кариерата си, но все още нямат репутацията да ходят с всички. В по-голямата си част те винаги са във връзка. Така че, ако някога се сблъскате с тях и те вече не са взети, вземете своето! Това може да е свързана с сродна душа.

БЛИЗНАЦИ 

Близнаците вървят най-добре с Водолей. Причината защо е така, защото вие сте най-свободните от свободни духове и естествено се свързвате като сродни души. И двата са въздушни знаци, така че поддържайте живота си в облаците, ако искате. В една връзка и двамата уважавате свободата си и не сте супер нуждаещи се. Примери за това са Хари Стайли и Натали Дормър са оставили това, което ги е направило успешни (One Direction и Game of Thrones) и са имали солов успех.

РАК 

Рибите са тези, с които вие, Раците, вървите наистина добре. И двете зодии са много емоционални, въпреки че Раците проявяват емоциите си повече. Рибите, макар и да не са изразителни по същия начин, знаят точно откъде идват Раците и се свързват на това ниво. Тъй като и Риана и Адам Ливайн са направили огромни хитове за разбиване на сърцето и какво ли още не, можете да видите как тези две зодии се балансират помежду си.

ЛЪВ

Стрелецът е много подходящ за всяко ниво, включително като сродна душа и за Лъвовете. Лъвовете са известни с това, че са в центъра на вниманието / живота. Затова кой е по-добър за вас от Стрелец, който също се радва на внимание и е известен с това, че кара хората да се смеят? И двете зодии процъфтяват от енергията на другите. За конкретни знаменитости - това са Рита Ора и Джей Зи.

ДЕВА 

Имате нужда от Скорпион. И вие, и Скорпионите имате над средното ниво на интелигентност и следователно работите добре заедно, защото почти винаги ще разбирате хумора си. Девите нямат филтър, който е малко по-различен от Скорпионите, които са малко по-резервирани, но това е една от тези противоположности, които привличат ситуации. Вземете си Дрейк или Кейти Пери.

ВЕЗНИ 

Телецът е това, от което се нуждаете. Везните са много любвеобилни и затова се нуждаят от стабилността и лоялността, които предлага Телецът. И двамата са доста интровертни хора. Освен когато са пред камерата - не виждате Джон Сина или Меган Фокс отчаяно да се опитват да търсят внимание, ако се замислите.

СКОРПИОН 

Тези 6 зодии ще са щастливи през АВГУСТ

БЛИЗНАЦИ Месецът ви ще бъде доста динамичен, що се отнася до работа. Ще се сблъскате с завистливци, но в крайна сметка отдадеността ви...

Рацие са тези, с които се свързвате. Скорпионите и Раците са страстни, грижовни и романтични личности. Те също имат високо сексуално влечение. Както виждаме Селена Гомес е романтик и както виждаме с изявленията си, Джейдън Смит е много грижовен и страстен индивид.

СТРЕЛЕЦ  

Добре се съчетавате с Близнаци. Стрелеците са приключенски настроени хора, които не са най-големите фенове на обвързването. Въпреки това, когато са влюбени, те обичат лудо. Човек може да осъзнае как връзката с Ник Йънг и Иги Азалия има по-голям смисъл. 

КОЗИРОГ

Намерете най-близката Дева. И Козирозите и Девите сте известни с това, че обичате силно, а Девите са много добри в това да се грижат за вашите нужди. Кой не би искал това? Така или иначе много хора мечтаят да излизат с Ник Джонас и Зендая, защо да не опитате, ако двамата сте съвместими астрологично погледнато?

3 зодии, на които всички ще завиждат през август

Третият летен месец е на прага ни и ние го пускаме със слънчеви усмивки! Море, пясък, вкусна храна и свежи напитки - всички сме готови ...

ВОДОЛЕЙ 

Добре се съчетавате с Овен. Вие Водолеите сте като цяло безгрижни. Въпреки това сте супер грижовни, когато става въпрос за тези, с които сте близки. Тъй като са два хороскопа един от друг, това също е връзка без усилие поради приликите. Ръка за ръка с тяхната безгрижност, Водолеите не са от типа, който обикновено се връзва, но когато Овенът е в комбинацията, нещата се променят. Ако не знаем нищо друго за Ема Уотсън и Робърт Дауни-младши, това е, че всеки сам по себе си би направил интересен другар.

РИБИ 

Подобно на Девите, вие също се свързвате добре със Скорпионите. Вие Риби се нуждаете от любов и обич, а Скорпионите наистина са добри в това да ви осигурят това. Показвайки обич, Скорпионите също ще защитят и ще бъдат 100% отдадени на вас. Леонардо ди Каприо и Кендал Дженър са известните личности, които са във вашия списък.

Източник: yourtango.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за разведряване на настроението в мрачен и облачен ден

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com