Жените от тези зодии никога няма да останат без пари!

14135
Жените от тези зодии никога няма да останат без пари!
Снимка: Pixabay

Ще е чудесно,  ако всеки изкара по един милион долара. Има обаче представителите от зодиака, които винаги имат пари в себе си. Когато и да им се примолите за помощ, те ще ви се отзоват. Тези зодии работят здраво, спестяват и дори са на плюс в края на всеки месец, за разлика от останалите, които се чудят как да свържат двата края.

Дева

Девата и парите са в трудни отношения. Тази красавица има постоянно, а тайната е само една – работи здраво. Но, колкото и да работи, когато се умори и се отпусне на дивана, тя също толкова бързо ги харчи. Няма да видите месечния баланс на девата, но със сигурност тя радва на нови придобивки – обувки, телефон, слушалки и т.н. Накратко казано, материално тя усеща тези милиони.

Козирог

Не го хранете с хляб, а просто го оставете да работи. Дори нейната заплата да беше просто „благодаря“, та пак би продължила да работи. Като добро момиче козирогът не харчи, а просто отива до банката и внася парите под лихва. Разбира се, те също имат нужда от почивка и са склонни да дадат за нея, но пак са в нормалните граници и не прахосват излишно.

ВНИМАВАЙТЕ! Никога не крийте парите си на това място, докато сте на почивка

Почти всеки от нас държи част от спестяванията в дома си. Дали обаче мястото, което е избрал да ги скрие, е подходящо? Вие може и да г...

Скорпион

Има много време да търси кусури в другите, да създава интриги и като цяло изглежда, че изобщо не си върши работата. Да, скорпионът не е лесен характер, често търси поводи да кръшка от работа и като цяло изобщо не може да стои на едно място. На пръв поглед изглежда, че те никога не вършат нищо от начало до край. Истината е, че ако ги мотивирате достатъчно, те са склонни да свършат най-много работа и да вземат ума на всички в офиса. Скорпионите са организирани, действат по задачите и истински работохолици, просто трябва да ги примамите с нещо и само наблюдавайте какво се случва. Трябва обаче да знаете, че след такива моменти скорпионът се чувства още по-силен и има възможности да се гаври повече с обикновените смъртни.

Овен

Тази красавица се впуска бързо в приключенията, без да мисли какво би се случило. По този начин тя може да спечели не един милион, а дори и два. По същата причина обаче и губи пари. За нея адреналинът е водеща сила и тя няма да го получи на нито едно влакче на ужасите. Ще го получи именно със скъпи удоволствия и като цяло работи, за да може да си ги достави.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com