X
 
 

Жените от тези ЗОДИИ са най-добри домакини

7156 0
photo of Жените от тези ЗОДИИ са най-добри домакини
Снимка: iStock/Guliver
Добри домакини ли? Знаехте ли, че според зодията може да прецените, кои са най-добрите домакини? ... Те не се раждат, те стават. Но, както показва практиката, има жени, които са по-склонни към домакинството от други. И интересното е, че обикновено тези жени принадлежат към определени зодии.

Кои зодии са отлични домошари, къщовници и домакини, ще разберем сега.

Как всяка мъжка зодия прави предложения за брак

Всяка жена мечтае за предложение да се омъжи, но не всеки мъж е готов да изпълни капризите на своята избраница. И ако някои се решават ...

Телец

Представителите на тази зодия са надеждни служители, любящи съпруги и майки, отлични любовница. Всички тези качества умело се съчетават от представителката на зодия Телец. И тъй като домашният уют и хармония в семейството са основните компоненти за щастливия живот за нея, този пазител на огнището, дори е готов да посещава майсторски класове и обучения, само за да се научи как да готви безупречно, вкусно и богато, при това са аромат и финес.

Рак

Що се отнася до типичните представители на зодия Рак, те не могат да си представят живота без удобствата в семейното гнездо. В него ден и нощ са готови да създават уют, като бършат праха от стъклени рафтове и се придържат към кулинарството, по традиционните семейни рецепти. Къщата за жената Рак е храм. За нея, тя винаги трябва да е удобна, вкусна и топла. Затова полага всички усилия да си гаранти, че малките й желания съответстват на реалността.

Лъв

Двойките ЗОДИИ, които създават най-силни връзки

Връзките между различните зодиакални знаци, според астролози се базират основно на думите " Противоположностите се провличат. ". За да ...

Въпреки лудата си любов към обществения живот, жената Лъв винаги оставя в живота си място за домашен живот. И обикновено тази Лъвица има възможност да наеме домакиня и да прехвърли на нея цялата отговорност за готвене и почистване. Предвид факта, че Лъвицата, смята себе си за номер едно, при това не само по работа, но и у дома, готвенето за нея е друг прекрасен начин да докаже на останалите своето умение в кухнята.

Дева

Девата е изключително спретната и за нея всичко в къщата трябва да е като по игла и конец. Ако тя чисти, ще отдели достатъчно време за метене, полиране, пране, гладене и пр. Ако ще чака гости, то нейната маса ще изобилства от ястия по вкус за всеки. С една дума, Девата е максималист и при нея всичко трябва да е до абсолютно направено.

Скорпион

Жената Скорпион не е толкова запален почитател на тигани и мопове. Въпреки, това тя е свикнала да си поставя най-високата лента. Това важи, както у дома, така и на работното й място. Жената Скорпион усърдно се опитва да успее да направи всичко идеално добре. Освен това, според много притежателки на тази зодия, почистването си е вид антистрес. С негова помощ жените Скорпиони не само изхвърлят боклука от къщата, но и освобождават главите си от ненужни потискащи мисли.

Зодиите, които планират всичко

В зодиака има хора, които могат да постигнат целите си единствено и само ако имат ясен план, който да следват. Тях определяме като дост...

Козирог

По правило Козирозите не смятат себе си за отлични домакини и пазители на огнището. Реалността, обаче показва, че в по-голямата си част жените от тази зодия отлично умеят да съчетават натоварения работен график с домакински дела. Разбира се, те никога няма да разменят кариерата си за възможността да управляват собствена кухня. Ако, поне малко е възможно, в свободното си време домакините Козирог с удоволствие учат кулинарни умения. Това им помага да създават уют в дома си.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители