Женски хороскоп: три знака на зодиака, от който всеки мъж ще избяга

17445
Женски хороскоп: три знака на зодиака, от който всеки мъж ще избяга
Снимка: iStock/Guliver

Всеки зодиакален знак има свои собствени характеристики, които могат да привлекат или отблъснат околните. Някои представителки на Зодиака имат толкова труден характер, че никой мъж не е в състояние да остане с тях дълго време.

Благодарение на естествената си красота и чар жените буквално могат да подлудят всеки мъж. В някои случаи обаче външната обвивка може да излъже и нежният да пол крие под нея най-тъмните си страни. Всеки знак от Зодиака има  определени черти на характера, поведение, начин на общуване и дори отношение към другите. Много представителки на зодиака са се научили внимателно да крият своите недостатъци, така че на пръв поглед е трудно да се разбере какъв всъщност е човек. Астролозите ще ви кажат какви жени не може да понесе никой мъж.

Козирог

Жените Козирог са родени кариеристки. Като правило любовта и романтиката не представляват особена ценност за тях, поради което лесно могат да намерят партньор за себе си и скоро е също толкова лесно да се разделят с него. За мъжете е доста трудно да бъдат в дългосрочна връзка с тази зодия. Някои представители на това съзвездие са доста властни, педантични и дори егоистични личности. Поради това е много трудно за мъжете да се отдадат на капризите на любимата си. Най-често при връзка с Козирог  инициатор на раздялата е мъжът, а раздялата не му носи излишни притеснения, а по-скоро, напротив, дава усещане за свобода.

Близнаци

Близнаците се страхуват най-много от загуба на свободата. Те не се осъждат на самота, но не се стремят и към сериозна връзка. Близнаците са весели, интелигентни и многостранни жени, което често веднага предизвиква интерес у мъжете. С течение на времето, обаче, те започват да се дразнят, че любимата твърде често закъснява от работа, измисля някакви оправдания, за да отложи срещата или изобщо не идва. Любовта към Близнаци преминава твърде бързо.

Лъв

Егоистичните лъвици никога не позволяват на мъжа да отговаря за връзката и обикновено успяват да потиснат личността на своя любим. В първите минути на срещата мъжете са готови да останат без думи от красотата, сексуалността и уникалния характер на Лъвиците, но очарованието скоро ще отмине. Тя ще опита  всякакви трикове, за да накара любимия си да направи, каквото иска. В крайна сметка, всяка Лъвица е кралица, а вие сте просто неин обект. Когато обаче партньорът забележи, че избраницата му вече започва да „прекалява“,  връзката приключва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com