Как актрисата Ана Пападопулу се справя с динамичното си ежедневие?

5105
Как актрисата Ана Пападопулу се справя с динамичното си ежедневие?

Тя е красива, магнетична, фина и пълна с енергия! Изключително топла и добронамерена! Постоянно е в движение, непрекъснато заета – театър, филми, предавания… Нежна съпруга. Грижовна и любяща майка. А сега и водеща на Дормео. Тя е Ана Пападопулу! А най-страхотното е, че Ана Пападопулу не само представя продуктите Дормео, но и ги ползва повече от активно. Вкъщи спят на новия матрак Дормео Фреш Прима, а в караваната си ползват Силвър Йон Контур топер.

Здравословен сън и почивка на повече от достъпна цена!

Защо Мариела и Евгени Будинови се будят щастливи сутрин?

Евгени Будинов споделя: „Откакто имаме новия матрак Дормео, предпочитаме повече да седим в леглото вкъщи и да се гушкаме… ...

С новия Силвър Йон Контур топер на Дормео се наслаждаваш на нежен масажиращ ефект! Той има специална релефна структура на ядрото, която дава усещане за деликатен масаж, докато спиш. Осигурява оптимална опора и правилна позиция на гръбначния стълб. Едновременно с това е хипоалергичен, антибактериален и не задържа прах.

Силвър Йон Контур топер дава усещане за мекота и в същото време осигурява максимална опора, разпределяйки тежестта на тялото, така че да гарантира комфортен сън през цялата нощ.

Дормео Силвър Йон Контур топер поддържа естествената позиция на тялото независимо отпозата, в която спиш. и Стимулира кръвообращението и облекчаванатрупаното напрежение в гърба, раменете, таза и бедрата.

Предлагаме ти да го вземеш с отстъпка до 180лв. само до 19.10.2016г.!

4 неща, които не трябва да забравяш, когато отиваш на вилата

Лятото е в разгара си! Всички се стремят да не се задържат в града и планират своето бягство сред прохладната природа. Всеки е в очаква...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com