Как да пленим сърцето на Овена ЗАВИНАГИ?

2613
Как да пленим сърцето на Овена ЗАВИНАГИ?
Снимка: iStock/Guliver

Ако искате да спечелите сърцето на Овена, имайте предвид, че представителите на тази зодия обичат вниманието. Не пестете от комплименти в общуването си с тях. Но не забравяйте, че похвалата трябва да бъде искрена и да отговаря на истината. Този огнен знак разпознава фалша и не го толерира.

Честността е основното качество, на което трябва да заложите в битката за сърцето на Овена. Покажете интереса си към него и не се страхувайте да направите първата крачка. Смело поемете инициативата. Овенът ще оцени и възнагради вашето постоянство.

10 неща, които зодия ОВЕН може да очаква тази ЕСЕН

Скоро ще изпратим лятото и ще се радваме на настъпването на есента. Всеки нов период или сезон носи нови преживявания за всяка една от ...

Не забравяйте, че представителите на този знак са изключително темпераментни. Може би в такъв случай стратегията за недостъпност ще проработи.

НАЙ-ДОБРИТЕ СЪПРУЗИ СА ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ

Ако сте убедени, че Овенът се интересува от вас, започнете игра, в която той трябва да се постарае, за да ви спечели. Опитайте се да го накарате да ревнува. Това само ще засили още повече интереса му към вас и в никакъв случай няма да го отблъсне.

Ако сте на романтична среща с този представител на огнените знаци, заложете на червените дрехи и бельо. Огненият цвят го привлича като магнит и със сигурност няма да останете незабелязани от него.

Овенът обича разнообразието и изненадите не само във връзката, но и във флирта преди нея. Не залагайте на изпитани тактики, защото при вече търсещият разнообразие Овен, те може да не проработят.

Хората от тези 3 зодии са истински ДОБРЯЦИ

В живота ни има хора, които вечно ще помним с добротата им. Те дават всичко от себе си, за да правят другите щастливи и винаги са гот...

Този огнен знак се чувства най-добре с партньор, който е в състояние да му угоди. Той никога няма да пренебрегне удоволствието на половинката си, въпреки своя егоизъм.

Овенът обикновено е привлечен от независими, загадъчни и непредсказуеми партньори. Но същевременно за него е важно да се запази романтиката във връзката.

Когато избира партньор, Овенът обръща специално внимание на неговия темперамент.

Страстните, чувствени натури имат шанс за хармонична връзка с този знак. Не забравяйте, че Овенът се стреми към равнопоставеност в отношенията и мечтае за партньор, който споделя неговите интереси.

За мъжа Овен идеалната жена е тази, която би го придружила на мач, а за дамата от този знак - мъж, който няма нищо против да отиде с нея на шопинг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com