Как да преодолееш раздялата според зодията на бившия

38428
Как да преодолееш раздялата според зодията на бившия
Снимка: iStock/Guliver

Раздялата може да е много болезнена, но има начини как по-бързо и лесно да я преодолеем. Ето няколко съвета в зависимост от зодията на бившия ви.

Овен

Тези 4 зодии са неконтролируеми под ЗАВИВКИТЕ

Не всички имат високо либидо и самочувствие под завивките. Но тези четири зодии, определено успяват да излязат извън всякакви граници н...

Той е егоцентричен, взима неразумни решения и е непредсказуем, така че беше само въпрос на време връзката ви да се разпадне. Никога не знаехте дали няма да се събуди, да реши, че сте му омръзнала и да изчезне.

Той никога не се е интересувал от вас и чувствата ви. Неведнъж е казвал груби неща, без да си дава сметка (или пък без да му пука), че ще ви нарани. Никога нямаше да бъдете негов приоритет, а винаги на заден план.

Телец

Надявахте се, че ако успеете да му докажете предаността си, той ще се отвори към вас, но това така и не се случи. Това беше връзка, в която вие отчаяно се опитвахте да го накарате да се промени и се фрустрирахте, когато не успявахте.

Скритата слабост на всяка зодия

Всички имаме скрити слабости, които винаги ни спъват в живота. Пречат на начинанията и на личния ни живот, без дори да го осъзнаваме. Р...

Освен това никога не се е случвало да признае, че сте права или да спечелите спор. Неговото твърдоглавие и инат са изморителни. Животът е кратък и е по-добре да му се наслаждавате, отколкото да го пропилеете, чакайки някой да се промени.

Цялата статия - вижте ТУК!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com