Как да разбереш, че човек от дадена зодия те харесва?

18978
Как да разбереш, че човек от дадена зодия те харесва?
Снимка: Unsplash

Винаги се чудим дали даден човек ни харесва. Търсим знаци, сигнали (понякога там където ги няма) или просто питаме директно. Отношенията ни с хора, към които сме привлечени могат да бъдат доста объркващи. За щастие всяка една зодия има своите издайнически черти. Можете да ги видите в следния списък: 

Овен – Предизвикват те

Овните ще искат партньор, който да им е равен. Често те предизвикват хората, които харесват, хем да видят как ще се справят, хем да закипи кръвта им, хем да те подложат на приятелски тест.

Телец – Докосват те

Телците са чувствени и сетивни. Те преживяват света чрез сетивата си. Така че, логично, ще изразяват симпатиите си като те докосват, прегръщат, държат за ръка, сядат близо до теб.

Близнаци – Общуват с теб постоянно

За Близнаците общуването е животът им. Те комуникират постоянно с някого, на да успееш да живееш с тяхното темпо, наистина е предизвикателство. Те ще искат да споделят всичко с теб и ще ти разказват, обикновено доста дълго и обширно, за всичко, което им се е случило през деня, вчера, онзи ден и всичко, което се е случило на най-добрия им приятел.

Рак – Запознават те със семейството им

Семейството е свещено за Рака. Ако те ти говорят често за близките си, проявят желание да те запознаят и действително го направят – те те смятат за важна и дългосрочна част от живота си.

Лъв – Запознават те с приятелите си

Лъвовете възприемат приятелите си за продължение на семейството си. Те ще представят на близките си само хора, достойни за това. Така че, ако това се е случило, знай, че наистина държат на теб.

Дева – Може да разчиташ на тях винаги

Девите са придирчиви и претенциозни хора с добри сърца. Един от най-очевидните признаци, че те харесват, е да са в готовност винаги да ти помогнат. Може и да е придружено с лека критика или мърморене, но най-вероятно си си го заслужил.

Везни – Водят те на всичките си любими места

Везните са силно социални същества, които имат страшно много познати навсякъде. На тях им е нужен човек, който наистина ще може да се държи подобаващо, където и да го заведат, с когото и да го запознаят.

Скорпион – Показват слабостите си 

Скорпионите са раждат съмнителни и силно резервирани към хората. Те имат много искрено сърце и обичат по-дълбоко, отколкото повечето хора могат да си представят. Затова и когато хората ги прецакват, те го усещат по-дълбоко, отколкото хората могат да си представят. Когато Скорпионите показват уязвимост, незнание, прекалено емоционалност, те ти отдават чест и уважение, което не правят с повечето хора.

Стрелец – Искат да пътуват с теб

Стрелците цял живот търсят свободен дух, който да преживее живота заедно с тях. Те искат да пътуват заедно и да ти покажат всички места и да правят нови спомени с теб.

Козирог – Планират за бъдещето с теб

Козирозите са дългосрочни стратези. Често, те не изглеждат импулсивни, огнени и демонстративни, но може да си сигурен, че бъдещето ви е подсигурено с тях и те ще се грижат за двама ви.

Водолей – Споделят каузите, за които се борят

Водолеите искат и действат да направят света па-добро място. Те са подкрепят каузи, проекти и инициативи и ако ти ги споделят, означава, че вярват, че и ти си човек, който може да промени света. 

Риби – Разказват мечтите си

Рибите мечтаят всеки ден. Даже, може да се твърди, че Рибите мечтаят повече, отколкото правят, каквото и да е друго. Обикновено, мечтите им са прекалено огромни, нереални и дори глупави, за да ги споделят, но ако го направят с теб, значи те смятат за човек, който е достатъчно достоен да познава най-нереалистичните хаотични части от тях самите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...