Как да разбереш, че човек от дадена зодия те харесва?

18897
Как да разбереш, че човек от дадена зодия те харесва?
Снимка: Unsplash

Винаги се чудим дали даден човек ни харесва. Търсим знаци, сигнали (понякога там където ги няма) или просто питаме директно. Отношенията ни с хора, към които сме привлечени могат да бъдат доста объркващи. За щастие всяка една зодия има своите издайнически черти. Можете да ги видите в следния списък: 

Овен – Предизвикват те

Овните ще искат партньор, който да им е равен. Често те предизвикват хората, които харесват, хем да видят как ще се справят, хем да закипи кръвта им, хем да те подложат на приятелски тест.

Телец – Докосват те

Телците са чувствени и сетивни. Те преживяват света чрез сетивата си. Така че, логично, ще изразяват симпатиите си като те докосват, прегръщат, държат за ръка, сядат близо до теб.

Близнаци – Общуват с теб постоянно

За Близнаците общуването е животът им. Те комуникират постоянно с някого, на да успееш да живееш с тяхното темпо, наистина е предизвикателство. Те ще искат да споделят всичко с теб и ще ти разказват, обикновено доста дълго и обширно, за всичко, което им се е случило през деня, вчера, онзи ден и всичко, което се е случило на най-добрия им приятел.

Рак – Запознават те със семейството им

Семейството е свещено за Рака. Ако те ти говорят често за близките си, проявят желание да те запознаят и действително го направят – те те смятат за важна и дългосрочна част от живота си.

Лъв – Запознават те с приятелите си

Лъвовете възприемат приятелите си за продължение на семейството си. Те ще представят на близките си само хора, достойни за това. Така че, ако това се е случило, знай, че наистина държат на теб.

Дева – Може да разчиташ на тях винаги

Девите са придирчиви и претенциозни хора с добри сърца. Един от най-очевидните признаци, че те харесват, е да са в готовност винаги да ти помогнат. Може и да е придружено с лека критика или мърморене, но най-вероятно си си го заслужил.

Везни – Водят те на всичките си любими места

Везните са силно социални същества, които имат страшно много познати навсякъде. На тях им е нужен човек, който наистина ще може да се държи подобаващо, където и да го заведат, с когото и да го запознаят.

Скорпион – Показват слабостите си 

Скорпионите са раждат съмнителни и силно резервирани към хората. Те имат много искрено сърце и обичат по-дълбоко, отколкото повечето хора могат да си представят. Затова и когато хората ги прецакват, те го усещат по-дълбоко, отколкото хората могат да си представят. Когато Скорпионите показват уязвимост, незнание, прекалено емоционалност, те ти отдават чест и уважение, което не правят с повечето хора.

Стрелец – Искат да пътуват с теб

Стрелците цял живот търсят свободен дух, който да преживее живота заедно с тях. Те искат да пътуват заедно и да ти покажат всички места и да правят нови спомени с теб.

Козирог – Планират за бъдещето с теб

Козирозите са дългосрочни стратези. Често, те не изглеждат импулсивни, огнени и демонстративни, но може да си сигурен, че бъдещето ви е подсигурено с тях и те ще се грижат за двама ви.

Водолей – Споделят каузите, за които се борят

Водолеите искат и действат да направят света па-добро място. Те са подкрепят каузи, проекти и инициативи и ако ти ги споделят, означава, че вярват, че и ти си човек, който може да промени света. 

Риби – Разказват мечтите си

Рибите мечтаят всеки ден. Даже, може да се твърди, че Рибите мечтаят повече, отколкото правят, каквото и да е друго. Обикновено, мечтите им са прекалено огромни, нереални и дори глупави, за да ги споделят, но ако го направят с теб, значи те смятат за човек, който е достатъчно достоен да познава най-нереалистичните хаотични части от тях самите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com