Как да запазите свежестта на плодовете и зеленчуците

11474
Как да запазите свежестта на плодовете и зеленчуците
Снимка: iStock/Guliver

За да сме здрави, да имаме силен имунитет и да се чувстваме добре е важно да консумираме достатъчно плодове и зеленчуци, за да си набавяме необходимите полезни вещества и витамини за организма. Те трябва да присъстват в менюто ни през цялата година, като е препоръчително да избираме според сезона. За щастие в България имаме голямо разнообразие, които може да ядем под различна форма – сурови или като част от вкусни ястия.

За да дадете най-доброто на тялото си – винаги избирайте пресни и качествени плодове и зеленчуци. И ако сте от хората, които пазаруват в по-големи количества, е хубаво да имате верен помощник, за да запазите свежестта им.

За това може да се доверите на специалната серия хладилници Gourmet french door на немската компания Teka. Те притежават уникална иновация - LongLife No Frost система с 3 охлаждащи кръга (за хладилното, фризерното и Gourmet Box отделението).


Хладилникът е незаменима част всяка кухня, така че трябва всичко в него да е добре организирано, за да ни е под ръка. Това означава, че трябва да извлечете максимума от пространството и да подредите храната по правилния начин. Чекмеджета VitaCare Box са с индивидуален контрол на влажността, така че в тях може да държите по-деликатни продукти, които изискват по-спeциални условия на съхранение.

Gourmet Box отделението определено ще се хареса на хората, които обичат да слагат на масата си по-гурме храни. То е с плавно затваряне, вътрешно осветление и регулиране на температурата от -2° до +3°С чрез сензорни бутони. Чрез него по-силните аромати остават там, където трябва. За това допринася и IonClean системата (йонизатор) за пречистване на въздуха от неприятни миризми.

И тъй като тази година всички говорят за чистота и хигиена, хладилниците от серията Gourmet french door са с антибактериално вътрешно покритие. И сме сигурни, че няма да се оплаквате, че нямате достатъчно място в хладилника, тъй като моделите са с 30% повече обем над средния на пазара.

С хладилниците Gourmet french door на Teka ще съхраните свежестта на плодовете и зеленчуците си за по-дълго време. Вашият дом и семейството ви заслужават най-доброто.

Научете повече за иновативните хладилници Gourmet french door на teka.com/bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com