Как флиртуват представители на различни зодии (ЧАСТ II)

8726
Как флиртуват представители на различни зодии (ЧАСТ II)
Снимка: www.pexels.com

Звездите определят много в живота на всеки човека. Оказа се, че характерните жестове, движения, действия и стил на разговор могат да показват флирт, дори ако една от страните не го предаде. Победителят в „Битката на екстрасенсите“ споделя своите най-съкровени знания по тази тема.

КАК ФЛИРТУВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА РАЗЛИЧНИ ЗОДИИ (ЧАСТ I)

Везни

Намеренията на Везните не лежат на повърхността, а изглежда взаимно се заменят. Или нежни думи и усмивки, или обикновена комуникация. В резултат обектът на флирта страда от съмнения. Така, може би се страхува да направи първата крачка. Понякога това, което Везните считат за ухажване, остава под името „приятелство“.

Скорпиони

Скорпионите флиртуват по много и различни начини. Ако наистина се интересуват и са дълбоко влюбени, ще се опитат да се докажат. По принцип флиртът ще мине покрай избраника ви, за да покаже най-добрите ви характеристики. Може дори да не се досещате, че демонстрацията на интелигентност, доброта, грижа за другите има, за цел да привлече нечие специфично внимание.

Стрелец

Стрелецът е не по-малко активен от Телеца, но може и да е нежен, мъдър или хитър. Всичко, за да си постигнете пътя! Когато флиртуват, те обграждат избраника си с денонощно внимание, напомнят за себе си със съобщения, обаждания и бележки. Те могат да завладеят с романтика, да ви накарат да забравите за конкурентите. Но за да постигнат целта да вкарат нова птица в златната си клетка, могат да излъжат или скрият нещо от любовния интерес.

Козирози

Козирогът флиртува не с думи, той действа. От негова страна това е отворена врата, силна ръка наблизо, тиха концентрация на волана, за да отведе безопасно избраника ... и много повече! Други не разбират веднага, че това вече е ухажване, а не само помощта на приятел.

Водолей

Водолеите съблазняват с интелигентност. Те ще се различават благоприятно от всички останали, ще се грижат красиво и очевидно, ще демонстрират своя статус, образование, спокойствие на лицето си винаги и във всичко. Мнозина не могат да им устоят. Флиртът от тяхна страна е почти винаги успешен.

Риби

Рибите са придирчиви към бъдещия партньор, но ако решат да се захванат с флирта, няма да го поставят на заден план. Той обича да ухажва с максимална откровеност и прямота. Рибите не дават намеци и това веднага проличава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?
Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Най-добрият приятел на човека – кучето – ни носи много радост, забавни моменти и ни дарява с любовта си, но е и отговорност, и ангажимент...