Как нашата Венера влияе на стила ни?

4049
Снимки: Unsplash

Както знаете всяко едно небесно тяло има своето отражение върху астрологията. В тази статия ще видим как Венера влияе на всяка една зодия по отношение на техния стил и мода: 

Венера в Овен

Привличате се от остри, привличащи вниманието стилове. Следвате всяка нова тенденция с непоколебима увереност и в гардероба ви има поне една цялостна визия от него. Вашата модна икона е Риана, чиято Венера в Овен е виновникът за нейния модерен облик и империята Fenty.

Венера в Телец

Тъй като един от знаците, които се управляват от Венера, вие оценявате кое ви стои добре и не робувате на тенденциите. Привлечени към комфорт, мек текстил и лукс, вашият стил е земен и богат. Погледнете на Джесика Алба като на вашата икона на стил, чието обосновано настроение се превърна в нейния зашеметяващ дом.

Венера в Близнаци

Разнообразието и гъвкавостта са вашите ключови думи за стил. Играта с модели и смяната на гардероба ви често ще запази интереса ви. Може да ви харесат услугите за дрехи под наем, защото това ще донесе максимално разнообразие на гардероба ви. Вие също обичате акцентиращата страна на нещата, така че вземете ярка вечерна рокля и съберете очите на всички!

Венера в Рак

Обичате многослоен, скромен подход към модата. Дори не обичате да слагате грим, но цените качествените неща като скъпо бельо, например. Вие също имате сантиментална страна, така че семейните реликви имат видно място в дома ви.

Венера в Лъв

Вашата смела индивидуалност ви води към екстравагантни тоалети и избор на домашен декор, които ви позволяват да приспособите своите дизайнерски предпочитания. Емили Ратайковски е вашата кралица Венера Лъв; тя изглежда като милион долара, дори когато разхожда кучето си.

Венера в Дева

Взимате „заедно” на съвсем друго ниво. Избирайки персонализирана неутрална или органична материя, вие знаете какво работи и сте уверени, че детайлите са безупречни. Иконата ви в стила на Дева Венера е Трейси Елис Рос със сигурност знае това.

Венера във Везни

Венера е вашият владетел и затова цените това, за което тя се застъпва - красотата, изкуството, културата. С други думи, има голяма вероятност да сте поставили в рамка поне една корица на Vogue. Иконата на вашия стил е винаги украсената Хейли Бийбър, която е внимателна и елегантна в своите модни избори.

Венера в Скорпион

От 22 юли Венера навлиза в Дева - предстоят сериозни дни и изпитания

Венера се слави като планетата на любовта. В периода 22 юли до 16 август тя ще навлезе в зодиакален знак Дева. Това е показател, че ни ...

Облеклото и дома ви отразяват същността ви и това е с намерение, тъй като това означава, че няма да се налага да изричате и дума, за да съобщите предпочитанията си. Вие сте олицетворение на „нежна копринена рокля“ с кожено яке. Никол Ричи е Венера в Скорпион, чието отношение е примамливо, но едновременно казва „не ме докосвай“.

Венера в Стрелец

Известен със своята приключенска страна, вие цените красивите неща, които имат своя собствена история, включително откъде са дошли, какво означават за вас и какво преживявате, докато ги носите. Уникалните неща определено са във ваш вкус настроение.

Венера в Козирог

Известни сте със своя предпазлив, полезен, структуриран гардероб. Вашата основна грижа е качеството, дълготрайността на вашите дрехи, така че определено не се интересувате от компрометиращи околната среда предложения от бързата мода. Въпреки това все още можете да се забавлявате; помниш ли розовото яке, което имаш? Ирина Шейк е вашият колега от Козирог Венера.

Венера в Лъв: Как ще се отрази това на връзките ни?

Венера ще остане в знака Лъв до 22 юли. Този преход ще окаже изключително негативен ефект върху връзките и настроението ни.Астролозите ...

Венера във Водолей

Вашият стил е безкрайно уникален, авангарден и индивидуалистичен. „Защо не можете да носите маратонка с рокля?“ ти каза, преди 10 години. Имайки това предвид, вие сте известни с това, че сте изпреварили времето си, а останалите ви очакваме за бъдещите тенденции. Вашата икона в стил „Водолей Венера“ е жената, която управляваше Джей Крю в продължение на години, Джена Лайънс.

Венера в Риби

Русалка се разхожда сред нас! Вашият стил е мечтателен, поетичен и опустошително романтичен. Вашият обнадеждаващ оптимизъм е точно това, от което се нуждае светът сега, така че носете дяволите от тази рокля от тюл. Иконата ви в стил Риби Венера е Шей Мичъл.

Източник: wellandgood.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Добавка в солта, която в горещо ястие може да се превърне в отрова

Напукани устни – как лесно можем да се справим с тях?

Жена заведе труп в клон на банка, за да изтегли заем

Чесън, пиле и още 4 продукта, които ще заличат бръчките от лицето ви и кожата ви ще заблести

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com