Как обича всяка една от 12-те зодии

39860
Как обича всяка една от 12-те зодии
Снимка: iStock/Guliver

Всички се влюбваме, признаваме си, често в неподходящите хора, но така се учим да отсяваме значимото от обикновеното увлечение. Любовта е като лабиринт - трудно се ориентираме какво се случва, лутаме се, повтаряме едни и същи стъпки, докато един ден не открием правилния път към човека до нас.

Овен

3-те зодии, които винаги си отмъщават

Това са 3-те зодии, които са по-склонни да навредят умишлено на враговете си. Близнаци Близнаците не понасят някой да обръща внимание...

Представителите на този зодиакален знак винаги искат да бъдат номер едно, те са директни и упорити и могат да постигнат целите си, ако си наумят да спечелят някого, но след като завладеят избраника, по-голяма част от тях... се отегчават и се втурват да търсят друг! Затова за тези пионери в обществото, които си проправят път през всякакви трудности, основното в сферата на чувствата е да получават разнообразие, да бъдат стимулирани с нови и нови изживявания от своята половинка. Затова не си позволявайте да се отпуснете и да почивате на стари лаври! Непрестанно им признавайте, че те са номер едно във всичко. Ключът към тяхното сърце е да бъдете изобретателни и те ще ви се отблагодарят със страстни чувства, много вълнения и незабравими мигове.

5-те зодии, които НЕ МОГАТ да бъдат обичани 

Телец

Телците са очарователни, когато са заобиколени от хора и умеят да проведат приятелска беседа с всеки, независимо от социалния му статут, професия или интереси. Те предават спокойствие и сигурност на околните и винаги намират тема за разговор. Не обичат промените и преследват целите си, колкото и време да им отнеме. Затова, ако Телец се влюби във вас, а вие се колебаете дали го харесвате или не, то почти сигурно е, че той ще ви накара да се влюбите в него. Телецът умее да обгражда с внимание любимия човек, специалист е по романтични жестове и ще се бори за вас, докато ви спечели. И след това ще продължи да ви обича по същия начин. Той се ужасява от разделите. За него семейството е всичко. Отговорен и стабилен е. Като земен знак, той обръща голямо внимание на секса, като задължителен елемент от една пълноценна връзка.

Как се ядосват зодиите

Забелязали ли сте някога, че почти всеки, когото срещате в живота си, се държи гневно по собствен, странен начин? Разбира се, има малк...

Близнаци

Близнаците умеят да накарат останалите да... дочети за всички ЗОДИИ - ТУК :)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com