Как различните зодии прекарват карантината

11553
Как различните зодии прекарват карантината
Снимка: iStock/Guliver

Карантината не е приятна за никого, но както се казва – „необходимо зло”. Е, не ни остава нищо друго, освен да се позабавляваме за наша сметка и с голяма доза чувство за самоирония. Ето как различните зодии уплътняват времето си.

Овен

Вече е прочел всички възможни книги по два пъти, докато прави почти религиозно коремни преси, ремонтирал е целия апартамент и търси нови клипчета с упражнения в нета.

Телец

Прелиства поредното онлайн меню в опит да намери някоя екзотична манджа, която още не е опитвал. Е, в крайна сметка може да напазарува онлайн, за да завърти някоя вкусна гозба.

ЕТО КОИ СА ВАЖНИТЕ ГОДИНИ В ЖИВОТА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Близнаци

Вече е изгледал всички филми за световни конспирации в нета, разконспирирал е всички конспиративни теории и вече пише нови контра-теории, с които ще всее смут в научните среди, които в крайна сметка нищо не разбират.

Рак

На него си му е добре - гушка си домашните любимци (дори си е купил още няколко), гледа готварските канали и от време на време пуска по две сълзи, ей така, за доброто старо време.

Лъв

Страда неописуемо, че пропуска цялата си натоварена програма от купони, партита, пътувания в чужбина и срещи с непознати бъдещи почитатели. Също така, тайно живее в ужас, че до края на карантината новите тоалети ще са излезли от мода и няма да му стават.

Дева

Вече е „излизала” и без това безупречно чистия си дом с четка за зъби и клечка за уши, а сега гледа да си закупи най-новата парочистачка, с 99,9% гаранция за убиване на микроби.

Везни

Те са си все така добре баланисирани и оптимистични. Животът е прекрасен, времето пред тях, така че защо да не пренаредят гардеробите? Или пък да сложат още малко коледна украса? А може и да се захванат с бродиране, кой знае…

КЪСМЕТЧЕ за 3 декември според зодията

Овен Нова любов, която ще ви накара да забравите за всичко лошо и всички минали връзки. Телец Животът е като огледало. Ако му се усм...

Скорпион

След като е изслушал всичките си приятели от другите зодии по телефона и им е оказал спешна онлайн психиатрична помощ, спокойно се връща към мечтите си, че е останал сам на света, улиците са пусти и празни, а природата се възстановява от нанесените щети.

Стрелец

Той е тотално откачил! Не може да стои затворен, вече ходи по стените, мазетата, таваните, хвърля боклука по 4 пъти на ден и е развил тежка клаустрофобия.

Козирог

Тези 4 зодии ще се сгодят през декември

Макар февруари да си е спечелил славата на най-романтичния месец, декември не му отстъпва по нищо. Празници, украса, светлинки, споделе...

Преизчислява индексите на китайската борса и открива статистическа грешка, допусната заради грешно написана запетая. Изпада в криза, скубе коси и трескаво звъни на борсовия си агент да промени залозите му.

Водолей

Чете предварителния преглед на най-новата контра-конспиративна теория на Близнаците, пише унищожителна рецензия, в която му посочва елементарни грешки. Ядосва се по средата на рецензията, захваща се да напише своя контра-конспиративна теория, но по средата на разсъжденията си се разсейва в игра с колекцията си от влакчета.

Риби

Те са в постоянен алкохолен делириум още от март месец, като са си измислили игра - всеки път, когато по телевизията кажат "Ковид" да отпиват глътка от домашното вино на съседа от петия етаж.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com