Как се ядосва всяка ЗОДИЯ и как да я успокоим?

16713
Как се ядосва всяка ЗОДИЯ и как да я успокоим?
Снимка: iStock/Guliver

ОВЕН

Овенът не е зодия, която отстъпва лесно. преследвайки целите си, този представител на зодиака си навлича много нерви в ежедневието и има склонност да държи всичко в себе си. Стресират ги и закъсненията, както и несериозността у останалите. Най-добрият начин Овенът да изпусне парата е с интензивна физическа активност. 

ТЕЛЕЦ

Телецът обича да се чувства сигурен. Това, което го напряга, е нестабилност в някоя от основните сфери на живота му. За да изпуснат парата, те отново трябва да се върнат в зоната си на комфорта. Масаж или четене на любима книга са техните начини.

Зодиите, които НЕ могат да скрият своите мисли и чувства

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са много активни хора както в професионален, така и в личен план. Близнаците са от тези представители на зодиака, които държат всичко в себе си до последно. Рядко ще ги видите да си изпускат нервите, макар отвътре да "горят". Най-добрият начин за тях е да останат сами със себе си. Гледка на изгрева от покрива на блока или просто тиха вечеряв семеен кръг - идеалният начин да разпуснат.

РАК

За Раците има огромно значение обкръжението. Изнервят ги най-вече хората около тях, притесняват се и трупат гняв дори да ги е ядосал най-незначителният за тях човек. Недостатък на Раците е, че имат склонността да изливат яда си на най-близките. При Раците изпускането на парата е трудна задача. В дълбочина им действа просто времето - да изчакат бурята да премине.

ЛЪВ

Отстрани изглежда така, че нищо не може да ядоса Лъвовете. Представители на зодиака, които обичат да са в светлините на прожекторите, те са уверени и силни, поне погледнато отвън. Подобно на Овните, Лъвовете се ядосват трудно. Но веднъж разгневите ли ги, напрежението в тях се натрупва ли натрупва. Техният начин да изпуснат парата е с приключение. 

ДЕВА

Девите обожават да премислят нещата. Те са перфекционисти във всяко отношение, затова е ясно защо толкова лесно се ядосват. Понеже обичат да мислят и премислят нешата, идеалното потушаващо нервите занимание з атях, трябва да ангажира и успокои ума им. Йога, медитация, дихателни упражнения.

ВЕЗНИ

Везните винаги се опитват да угодят на всички и да не обидят никого. Напрягат се и се изнервят, ако нещата около тях не са добре балансирани. Натрупват напрежение бавно, много бавно, но имат склонност да го сдържат, стигайки почти до нервни кризи. Това, което им помага най-добре да изпуснат парата, е времето у дома или на културно събитие. 

СКОРПИОН

Това са най-трудните знаци от зодиака!

Някои характери просто са по-тежки от други. А някои са толкова тежки, че не могат да бъдат поместени, КОЛКОТО и да се опитваме. Вижте...

Скорпионът е особена зодия, която обича всичко да се случва по "неговия/ нейния начин". Всичко извън това напряга Скорпиона. Скорпионите се ядосват лесно и бързо, по същия начин и избухват. Трудно примиряващи се с чуждото мнение Скорпионите не сдържат гнева си почти никога и винаги насочват по посока на "неприятеля".  Скорпионът е един от най-сексуалните знаци в зодиака и добрият секс винаги помага за справяне с напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът е от представителите на зодиака, които обичат да носят много дини под ена мишница. Не отказват задачи и се озовават с куп задължения, което води до натрупване на вътрешно напрежение. Идеалният начин за Стрелците да изпуснат парата е като просто "избягат" от ежедневието. 

КОЗИРОГ

Работата и семейството, двете най-важни неща в живота на Козирога, са основният източник на напрежение за тази зодия. При тях изнервянето става лесно, от най-дребните неща. Всичко се натрупва, натрупва, докато не експлодира. За да се избегне това, Козирогът трябва да се върне сред природата. Като земен знак, идеалното място за него е планината, или гората. 

Вижте своята зодия според индианския хороскоп!

Сокол 21.03-19.04 Той е роден за водач. Умът му е остър като бръснач. В критични ситуации умее да запази хладнокръвие и да вземе прав...

Тези ЗОДИИ сами разрушават живота си

ВОДОЛЕЙ

Водолеят е сред най-премислящите всяка ситуация знаци в зодиака. Затова не е изненада колко лесно се изнервят и напрягат. При тях изнервянето и напрежението остават вътре в тях, буквално "изяждайки" ги психически и емоционално. Идеалният начин за Водолея да изпусне парата е като просто си изключи телефона и забрави за останалия свят.

РИБИ

Много хора си мислят, че Рибите не се ядосват и не им се налага да изпускат парата. Тази заблуда се дължи на факта, че Рибите са много уравновесени и сдържани в реакциите си. Истината е обаче, че Рибите са много състрадателни и чуждите проблеми доста ги афектират. Макр да не им личи, те имат нужда да облекчат нервите си. Идеалният начин за това е масажът, защото им дава възможност да релаксират психически и физически. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com