Как се ядосват зодиите

1617758
Как се ядосват зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Забелязали ли сте някога, че почти всеки, когото срещате в живота си, се държи гневно по собствен, странен начин?

Разбира се, има малки неща, които ни дразнят ежедневно, но истинска ярост и гняв проявяват истинския ни характер. Обикновено когато се натрупват много малки неща и накрая се превръщат в големи неща, с които вече не можем да се справим. Тогава просто избухваме. Оказва се, че освен, че всеки човек избухва по различен начин, зодията също влияе на начина, по който се ядосваме.

Ето какво може да очаквате от различните зодии когато са ядосани.

2-те зодии, които ще имат много проблеми до края на месеца

За две от зодиите в хороскопа е време да запретнат ръкави и да се подготвят за сериозни и важни моменти. За тях предстоят големи препят...

Овен (21 март - 19 април)

Като един от най-огнените знаци, Овенът обикновено има къс фитил, който води до големи бомби. Когато се ядоса овенът става агресивен и мрачен. Обичат хората да се държат добре с тях. В противен случай са готови веднага да им покажат на какво означава гневен Овен.

Телец (20 април - 20 май)

Телецът се превръща в абсолютно най-лошите хора, с които изобщо някога бихте могли да се скарате. Те са упорити като магарета и рядко отстъпват или се признават за победени. Ако ядосате Телеца, очаквайте да имате неприятности. Те ще ви игнорират дни, дори седмици, ако трябва.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Мъжете от тези 4 зодии търсят успели жени

Понякога в една връзка определящо е не това как изглеждаме или колко сме умни, красиви и добри, а дали сме успели, смели и решителни. И...

Близнаците се чувстват замаяни и несигурни, когато са ядосани. Те се борят да дават правилни отговори, така че обикновено или се опитват да се държат добре, или избухват. Просто бъдете подготвени за всичко.

Рак (21 юни - 22 юли)

Раците са доста емоционални същества, което означава, че техният гняв може да е порочен. Те стават много пасивно- агресивни и песимистични, така че ако не ги потърсите, за да поправите връзката, те няма да опитат. Също така бъдете внимателни, защото могат да бъдат манипулативни, когато се ядосат.

Лъв (23 юли - 22 август)

Когато Лъвовете се разгневят, те стават невероятно трудни за разговор. Тяхната суетност и его често ги карат да вярват, че нищо не е по тяхна вина, така че дори не могат да разберат как другите ще започнат да мислят, че са направили нещо нередно. Техният темперамент може да се промени бързо и да доведе до случайни пристъпи на лудост.

3-те зодии с най-силна интиуция

Всеки има 6-то чувство, но при някои хора то е развито до по-висока степен. Ето кои зодии могат напълно да се доверят на вътрешните си...

Дева (23 август - 22 септември)

Девите, имат склонност да реагират на гняв по два начина: като бутилират всичко, докато е твърде много, или станат невероятно емоционални. Те са невероятно критични и аналитични, което ги кара да се притесняват за всеки малък детайл от всеки аргумент.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Везните са много нерешителни когато стане въпрос за гнева. Една секунда искат да оправят всичко, но в следващата секунда искат да забравят всичко и никога вече да не коментират случилото се.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Зодиите при жените, които ще останат в съзнанието на мъжете ЗАВИНАГИ

Много жени оставят трайна следа в представителите на противоположния пол. Те са като магнити за мъжете и се закотвят в съзнанието им бъ...

Когато един скорпион се ядоса, по-добре да не сте му пред очите. Стават груби, отмъстителни и са готови да засегнат слабото ви място, без значение колко сте близки.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелците искат да решат въпроса на мига, щом се ядосат. Те обсъждат всичко, но импулсивността и прямотата им ги карат да говорят неща, които биха засегнали отсрещната страна.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Когато козирозите са ядосани, те се затварят в себе си. Не споделят с никого какво им е и се опитват да прикриват чувствата си максимално дълго време. Така, естествено вредят само на себе си. Но дори да го осъзнават, никога не биха си признали, че са ядосани или наранени.

Зодиите с най-голям късмет през 2018 година

Със започването на Новата година стартира и късмета за представителите на някои зодии. Те ще постигат целите си почти без никакви усили...

Водолей (21 януари - 18 февруари)

Водолеите, мразят чувството на уязвимост. Мразят го толкова много, че предпочитат да се гневят по-скоро, отколкото да говорят за това, защо са ядосани. Държите гнева си в себе си и се замисляте за него без да ви интересува как се чувстват другите.

Риби (19 февруари - 20 март)

Рибите имат умение да се самоунищожават, което означава, че когато наистина се разгневят или разстроят, те са склонни да живеят в мизерията си. Те стават силно емоционални, което често води до това, че въвличат всеки в проблема си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com