Как се развеждат различните зодии?

8893
Как се развеждат различните зодии?
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овенът в брак е непредсказуемо същество. Днес в къщата царят любов и взаимно разбирателство, а утре неочаквано може да започне събирането на куфари за преместване при мама. Ако се стигне до раздяла, почти невъзможно е да върнете Овена в лоното на семейството, ако той е взел решение.

Телец

Телецът не само не обича да се развежда - за тях това е като най-големият провал в живота. Освен това те са много търпеливи, така че могат да останат във връзка в продължение на много години, дори ако партньорът е напълно неподходящ.

Близнаци

Близнаците толкова обичат да обсъждат със съпруга си подробностите за развода и грешките от миналото, че след няколко дни интимни разговори може да се създаде впечатлението, че искат да не се развеждат, а да бъдат вдовци. В процеса на раздяла Близнаците ще организират няколко изящни сцени със сълзи, могат да се напият от мъка, но е наложително съпругът да разбере за това.

Рак

Раците са семейни хора, които обичат самата идея за брак и обичат до гроб. Следователно, те ще избегнат развода по всякакъв начин, дори ако тайно разбират, че няма шанс за връзка.

Лъв

Лъвовете се разделят в своя уникален и демонстративен стил - силно, скандално или обратно, преструват се, че желаят щастие на съпруга си в бъдеще, благородно предлагат искреното си приятелство и т.н. Нито една от линиите на поведение не е 100% честна, тъй като всъщност Лъв не е много притеснен от развода.

Дева

Девите ще направят всичко, за да избегнат раздяла, тъй като се привързват към своите избраници. Малко вероятно е представител на този знак да инициира раздяла. Ще запазят семейните конфликти в тайна. Те ще се опитат да договорят всички нюанси на раздялата лично.

Везни

Везните обичат красивите раздели - така че на богата романтична вечеря на тъжна цигулка и с искрени желания да намерите щастие с някой друг.

Скорпион

Представителите на този знак, дори ако самите те са нещастни в брака, ще бъдат ужасно обидени от заминаването на половинката. И отмъщението със сигурност ще последва, и то сложно.

Стрелец

Стрелците знаят как да се разведат по приятелски начин, без да таят обида в сърцата си и искрено да пожелаят предишното щастие. Те също така са в състояние да общуват след раздяла.

Козирог

Като начало Козирозите рядко се развеждат. Не защото никога не са изоставени, а защото тези хора правят съзнателно избора на партньор в живота. Но ако въпреки това връзката се срине, Козирогът ще предпочете да се преструва на безразличен.

Водолей

Водолеите няма да се отделят от партньора, решил да го напусне, докато не получи обяснение, подробно и разумно. Той ще поиска да изрази проблема, да ви накара да си спомните какво и кога се обърка, кой е виновен за това и защо не е могло да се направи по друг начин.

Риби

Толкова много сълзи и истерии в живота на нещастния съпруг. И заплахи за самоубийство могат да звучат и намеци за бременност - само за да засрами партньора, да го изложи като безсърдечно чудовище.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com