Как се справят зодиите със снега навън

5177
Как се справят зодиите със снега навън
Снимка: Pixabay.com

Както е ясно съществуват 4 сезона: пролет, лято, есен и зима. И докато всички се наслаждават на зеленината на пролетта, жегата на лятото и цветовете на есента, то щом стане въпрос за зимата, нещата стоят по малко по-различен начин.

Не всеки обича студа, снега и влагата. А ето, че точно сега сме в най-студения и мразовит сезон, зимата. Навън има сняг и не спира да вали. Оказва се, че това как понасяме студа зависи и от зодията и от месеца ни на раждане. Вижте как определените зодии се справят с тези условия и как преодоляват снега и зимата.

Овен

Овена е огнена зодия и за него снега не е пречка да направи каквото поиска. Представителите на този зодиакален знак са страхотни авантюристи и обичат адреналина. Така че, нищо чудно да прекарат цял ден на снега с шейната. Те са свикнали да се забавляват по всяко време на годината, без значение от атмосферните условия.

Телец

Телците не харесват този сезон, защото е мокър, студен и мисълта, че трябва да излязат дори ги изнервя. От другата страна го обичат, защото са си в къщи пред камината на топло с любимия човек, а това за тях е най-хубаво прекараното време.

Това са най-ревнивите зодии в хороскопа

Ревността върви ръка за ръка с любовта. Няма как да се отървем от нея или да се спасим от ревнив партньор. От една страна ревността има...

Близнаци

Близнаците са романтици. Разходките навън край снега им действат зареждащо и положително. Престоят ви с представители на зодия Близнаци край снега може да ви се стори като детска игра със снежни топки и въргаляне па снега. С една дума, обичат да се забавляват в снега.

Рак

Раците определено не обичат снега и зимните условия. В този период те обичат да си стоят вкъщи на топло и уютно. Те са домошари и предпочитат да сготвят нещо вкусно, отколкото да мръзнат навън.

Лъв

3-те зодии, които НЕ могат да имат сериозна връзка

Новата любов понякога идва супер неочаквано и преобръща целия ни свят. Понякога е трудно да приемем нов партньор до себе си и не сме го...

Лъвовете харесват този сезон. Те биха го прекарали в емоции с кънки и разходки в зимната приказка в гората. След всички тези изживявания биха се отдали на гореща вана и чаша червено вино.

Дева

Девите обичат да играят на снега, да правят снежен човек, да се замерят с топки. След цялата игра предпочитат да се приберат на топло, да изпият чаша чай и вечерта да изкарат прекрасна романтична вечер.

Везни

Везните предпочитат да излязат навън да се потъркалят в снега, задължително да си направят много снимки и веднага да се приберат на топло, защото не обичат студа много много. С удоволствие ще разгледат снимките от преживяното навън, сгушени на топло пред камината.

Как се ядосват зодиите

Забелязали ли сте някога, че почти всеки, когото срещате в живота си, се държи гневно по собствен, странен начин? Разбира се, има мал...

Скорпион

Като имате в предвид, че Скорпиона е най-страстната зодия, очаквайте да ви заведе на СПА почивка, където ще изживеете прекрасна романтична вечер, може би на свещи и с по чаша вино на фона на снежната покривка навън. Ще избере място с огромни прозорци, за да можете да се наслаждавате на студа, докато сте вътре на топло.

Стрелец

Стрелците са авантюристи и с тях бихте изкарали прекрасен ден изпълнен с приключения. Ще ви пренесат в страната на забавните игри и приключенията. Може да позамръзнете малко, но ще си изкарате чудесно.

Козирог

2-те зодии, които ще имат много проблеми до края на месеца

За две от зодиите в хороскопа е време да запретнат ръкави и да се подготвят за сериозни и важни моменти. За тях предстоят големи препят...

Козирозите предпочитат да изкарат зимната приказка и наслаждаването на снега в някое заведение с любимия човек. Те са изключителни традиционалисти и за тях това е най-доброто преживяване.

Водолей

Водолеите също предпочитат домашния уют. Обичат да си останат вкъщи на топло с чаша чай в ръка наблюдавайки снежинките навън, вместо да се мокрят и цапат в снега. Идеалната снежна вечер за тях включва чаша вино и любима книга до прозореца.

Риби

Рибите биха изкарали деня навън около огъня, дебело облечени или на зимната пързалка. В другия случай те обичат да пътуват и да се наслаждават на прекрасната зима, пеейки коледни песни. За тях това е удоволствие дори след като Коледа е минала.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com