Как украсява за Коледа всяка зодия

5131
Как украсява за Коледа всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Обожаваме Коледа и вече извадихме кутиите с коледна украса. Елхата е изправена, звездата свети отгоре, а цялата къща е опасана с гирлянди и всевъзможни украшения. Решихме в този кратък материал да покажем как всяка една зодия украсява дома си за коледните празници.

Овен

Овните украсяват с много цветове, енергия и ентусиазъм. Те толкова обичат празниците, че запазват по-малките украшения и ги използват, за да ги залепят върху опаковките на подаръците.

Телец

Телците обичат красиви, изящни, скъпи и , в повечето случаи, стъклени украшения. Така че, всяка година, украсяването около празниците е свързано с чупене и купуване на още, за да се компенсира.

Близнаци

Много цветове, много идеи и никаква дискриминация към украшенията! Близнаците могат да вплетат всички стилове в една избухвация от Коледна декорация.

КАК РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ ПРЕКАРВАТ КАРАНТИНАТА

Рак

За Раците Коледа е перфектният празник! Те обожават да украсяват и целият дух през месец декември. Те имат украшения, които са наследство от предците им и те, със сигурност, ще ги предадат на децата си!

Лъв

Лъвовете избухват покрай Коледните празници! Те много обичат този празник и от средата на ноември започват да усещат енергията. Започват да слушат коледна музика, да пекат курабийки, да гледат коледни филми и да пазаруват за близките си. Те украсяват с големи украшения, гирлянди и колкото се може повече светлини!

Дева

Подредено и детайлно. Най-вероятно топките от всяка страна на елхата са еднакъв брой, за да има перфектност. Девите знаят как украсяват и всяка година е по един и същи изпипано-детайлен начин.

Везни

Везните купуват нова играчка всяка зима. Кого залъгваме, не е една! Силно възможно е всяка Коледа да преразглеждат украсата си и всеки път да имат нова идея и им трябва нова украса.

Тези 4 зодии ще са най-щастливи през декември

Овен 2020 ви изправи пред много предизвикателства, най-вече с намирането на време за всичко, което искате да направите. Е, декември ме...

Скорпион

Колкото повече, толкова повече! Светлини, гирлянди и красиви украшения! Когато Скорпионите решат, че харесват нещо, те се гмуркат целите и го правят, както трябва!

Стрелец

При Стрелците украсата е импулсивна и забавна. Елхата може да бъде от бирени бутилки, може да вкарат няколко откъснати клона от дърво и дори сняг в коридора (докато не се усетят, че не е добра идея).

Козирог

Зодиите, които късат нервите на половинката

Ето кои са останалите зодии, които са трудни за обичане и връзката с тях е истинско предизвикателство. Водолей Представителите на тоз...

Стилно и изискано. Обикновено е в няколко избрани цветове и старите украси се скриват в килера, така че никой да не ги вижда!

Водолей

При Водолеите винаги се забелязва украса, която по някакъв начин опазва природата. Снежинки от използвана хартия и звездички от списания, елха от рециклирани материали и украса, направена от тях.

Риби

Хаотично. Въпреки че, Рибите твърдят, че е изкуство. Не е изключено да има лампички при чиниите и снежен човек от тоалетна хартия в тоалетната и чорапите на гаджето, закачени по стените. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...