Как украсява за Коледа всяка зодия

5110
Как украсява за Коледа всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Обожаваме Коледа и вече извадихме кутиите с коледна украса. Елхата е изправена, звездата свети отгоре, а цялата къща е опасана с гирлянди и всевъзможни украшения. Решихме в този кратък материал да покажем как всяка една зодия украсява дома си за коледните празници.

Овен

Овните украсяват с много цветове, енергия и ентусиазъм. Те толкова обичат празниците, че запазват по-малките украшения и ги използват, за да ги залепят върху опаковките на подаръците.

Телец

Телците обичат красиви, изящни, скъпи и , в повечето случаи, стъклени украшения. Така че, всяка година, украсяването около празниците е свързано с чупене и купуване на още, за да се компенсира.

Близнаци

Много цветове, много идеи и никаква дискриминация към украшенията! Близнаците могат да вплетат всички стилове в една избухвация от Коледна декорация.

КАК РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ ПРЕКАРВАТ КАРАНТИНАТА

Рак

За Раците Коледа е перфектният празник! Те обожават да украсяват и целият дух през месец декември. Те имат украшения, които са наследство от предците им и те, със сигурност, ще ги предадат на децата си!

Лъв

Лъвовете избухват покрай Коледните празници! Те много обичат този празник и от средата на ноември започват да усещат енергията. Започват да слушат коледна музика, да пекат курабийки, да гледат коледни филми и да пазаруват за близките си. Те украсяват с големи украшения, гирлянди и колкото се може повече светлини!

Дева

Подредено и детайлно. Най-вероятно топките от всяка страна на елхата са еднакъв брой, за да има перфектност. Девите знаят как украсяват и всяка година е по един и същи изпипано-детайлен начин.

Везни

Везните купуват нова играчка всяка зима. Кого залъгваме, не е една! Силно възможно е всяка Коледа да преразглеждат украсата си и всеки път да имат нова идея и им трябва нова украса.

Тези 4 зодии ще са най-щастливи през декември

Овен 2020 ви изправи пред много предизвикателства, най-вече с намирането на време за всичко, което искате да направите. Е, декември ме...

Скорпион

Колкото повече, толкова повече! Светлини, гирлянди и красиви украшения! Когато Скорпионите решат, че харесват нещо, те се гмуркат целите и го правят, както трябва!

Стрелец

При Стрелците украсата е импулсивна и забавна. Елхата може да бъде от бирени бутилки, може да вкарат няколко откъснати клона от дърво и дори сняг в коридора (докато не се усетят, че не е добра идея).

Козирог

Зодиите, които късат нервите на половинката

Ето кои са останалите зодии, които са трудни за обичане и връзката с тях е истинско предизвикателство. Водолей Представителите на тоз...

Стилно и изискано. Обикновено е в няколко избрани цветове и старите украси се скриват в килера, така че никой да не ги вижда!

Водолей

При Водолеите винаги се забелязва украса, която по някакъв начин опазва природата. Снежинки от използвана хартия и звездички от списания, елха от рециклирани материали и украса, направена от тях.

Риби

Хаотично. Въпреки че, Рибите твърдят, че е изкуство. Не е изключено да има лампички при чиниите и снежен човек от тоалетна хартия в тоалетната и чорапите на гаджето, закачени по стените. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...