Как всяка мъжка зодия прави предложения за брак

11653
Как всяка мъжка зодия прави предложения за брак
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена мечтае за предложение да се омъжи, но не всеки мъж е готов да изпълни капризите на своята избраница. И ако някои се решават на предложение за брак, след седмици познанство, други отлагат този момент с години. Самият процес на предложение е много различен за всички. И така, кой от 12-те зодии са в състояние да организират оригинално предложение за любимата, разберете сега?

Овен

Двойките ЗОДИИ, които създават най-силни връзки

Връзките между различните зодиакални знаци, според астролози се базират основно на думите " Противоположностите се провличат. ". За да ...

Обикновено представителите на зодия Овен дълго не мислят за идеята за брак. Ако има страст и взаимно привличане, тогава Овен без колебание ще се втурна към избора на бижутата за годежен пръстен. След като подсили пръстена с луксозен букет и красива реч, Овенът ще постави пръстена на безимения пръст на любимата си. Той няма да пусне ръката й, докато не чуе заветното „Да“. За него няма друг отговор.

Телец

Представителят на тази зодия се решава, до такава голяма стъпка само след дълги години връзка. За него е важно да мине с избраницата си през огън и вода, за да разбере, че не е сбъркал с избора. За него такава крачка е много отговорна.

Близнаци

Не се изненадвайте, ако представител на Близнаци ви направи предложение, неочаквано и в неделната вечер. Той може да измисли и да прати съобщение в средата на работния ден. Второто, най-вероятно той изобщо не е планирал, а просто спонтанно е решил, че е дошло време. Основното е да не отлагате отговора дълго време, за да не промени мнението си.

Зодиите, които планират всичко

В зодиака има хора, които могат да постигнат целите си единствено и само ако имат ясен план, който да следват. Тях определяме като дост...

Рак

Този дълбок и чувствителен мъж, носи в себе си идеята да се ожени, прекалено дълго време. Това предложение за брак, той ще направи много деликатно за своята дама. Ракът не обича помпозност, затова прави оферта тихо и в семейния кръг.

Лъв

Представителят на зодия Лъв е голям. Той умее да играе, както в малкия, така и в големия театър. Той не се крие от общността, затова и начинът му да направи предложение, винаги е грандиозен. Мъжът Лъв може да ви покани на пътуване с балон и там да постави годежния пръстен на ръката ви или да покани в концертната зала, от чиято сцена да се изяви. Лъвът иска целият свят да знае за красивото му момиче и предстоящото важно събитие.

Дева

Какво ни пречи да сме щастливи според ЗОДИЯТА

Според психолозите щастието е вътре, във всеки от нас. Важното тук е да се научим да го съобразяваме. За съжаление, всички хора имат оп...

Ако този придирчив мъж, все пак някога реши да се ожени за любимата си жена, това може да се стори светлинни години за нея. По правило самото изречение: Искаш ли да се омъжиш за мен“, звучи от устата му, сякаш случайно. Девата не вижда смисъл в тържествеността на това събитие и винаги казва конкретно какво и от кого иска.

Везни

Поради своята нерешителност мъжът на зодия Везни най-вероятно ще направи предложение на любимата си в разгара на някакъв празник, когато и двамата ще бъдат в състояние на леко опиянение. За него този момент е толкова вълнуващ, че се опитва да го преживее възможно най-скоро и да започне да се подготвя за самия празник.

Скорпион

За мъжа Скорпион, както и за Овен, е важно да чуе твърдо „да“ от избраницата му. Ако тя обича вниманието и цветята, тогава той ще организира за нея великолепно изпълнение с букет и големи фрази за любов. Ако мнението на нейните родители е важно за момичето, тогава Скорпионът ще събере на семейна вечеря, по време на която тя ще изкаже намеренията си.

Факти за зодиите: 50 неща, които трябва да знаете

Ако се интересувате от Зодиака и обичате да следите прогнозите за своята зодия, то предлагаме ви да научите тези любопитни 50 факта за ...

Стрелец

Мъжът от зодия Стрелец е доста непредсказуем. Той може да обезкуражи любимата си с нощно обаждане с предложение да се ожени, или може да я заведе на почивка на островите и да й уреди неочаквано предложение сред палми и маймуни, които тичат наоколо.

Козирог

Козирогът е конкретен мъж, така че лесно може да подходи към дамата си с факта, че първо ще се срещнат за известно време, а след това ще планира да узакони отношенията им. Обикновено Козирозите правят предложение в класическа форма - с пръстен и букет от рози.

Водолей

Мъжките претенции според ЗОДИЯТА

Ако сте жена, при това необвързана, навярно ще сте любопитни да узнаете, какво очакват мъжете от вас. Дали си падат по гласа или смеха...

За да може Водолеят да нарече любимата си жена своя жена, ще трябва усилено да се поработи над това. Свободата за него е най-важното в живота. За да се оженят, трябва да има няколко добри причини. И ако все пак реши да узакони отношенията си ще се подготви за това събитие безупречно.

Риба

Мъжете от зодия Риби, по правило са в душата на истинска романтика. Само решението за съзнателна стъпка под формата на предложение за брак, не винаги е лесно. Ако този романтик има идилия в отношенията. Тогава това състояние на нещата ще му допадне. Тук само жена ще може да го накара да се омъжи. За такава дама той организира истински празник и прави всичко толкова красиво, колкото сме виждали само по филмите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com