Каква бивша си според зодиакалния знак

950742
Каква бивша си според зодиакалния знак

Разделите никога не са лесни. Нека си признаем, никой не обича да носи етикета бивш.Хората не обичат да бъдат в ролята на зарязаните, тъгуващите и молещите се. След раздялата следва дългият период на преживяването. Налага ти се да преглътнеш обидата и да прегърнеш болката и самотата.

Всеки приема тези периоди по различен начин. Често времето след раздялата е по-лошо от самата нея. Някои изпадат в сълзи, други в нервни кризи, трети се амбицират да преобърнат целия свят, за да наранят бившия си.

Ето в каква личност се превръщаш при такива обстоятелства:

За какво се карат най-често семейните двойки?

За съжалeние все по-често се откроява нарастваща тенденция на неразбирателство между семейните двойки в световен мащаб. Последните проу...

Овен

Опасни бивши. Понякога раздялата с тях може да се превърне в битка за запазване на достойнство и чест. Могат да превърнат света в истински ад за човек, който не ги оценява. Ако раздялата е съпроводена и с обиди и упреци, подгответе се за битката на живота си. Овенът винаги е готов да атакува.

Телец

Безразлични бивши са. Дори светът им да се е сринал на парчета и да са преживели болката на живота си, никога не биха го показали. Преживяват го вътрешно и не изразяват емоциите си пред хората. За тях няма път за връщане. Ако раздялата е настъпила, всичко е окончателно.

Близнаци

Нещата, които не можем да избегнем след изневярата

Любовта е сложна. Още по-сложни са взаимоотношенията, които я поддържат. Избрахме да поговорим за изневярата. За онази черната, изгарящ...

Истински философи. Спонтанни са и първоначално си изпускат нервите, но в последствие се успокояват. Убеждават се, че това е най-доброто, което е могло да им се случи. Че ги очакват много други шансове, които не трябва да пропиляват във време за тъга.

Рак

Уважават бившите си. Не се отдават на скандали и тъгуване. Реагират напълно спокойно на промяната в живота си. Не намират караниците за раздяла за уместни. Уважават човекът, с който са живели до скоро и предпочитат да останат с добри чувства един към друг.

Лъв

Отмъстителни личности. Трудно прощават, а още по-трудно забравят. Единственото, към което се стремят след раздялата, е отмъщението. Достатъчно им е да нанесат само един удар над достойнството на бившата си половинка. След това се отдават на търсене на ново любов. Какъв по-добър начин да забравят старата?

Преди да си легнете с някого - помислете за тези 4 неща

Живеем в свят, където благодарение на сайтовете за запознанства и мобилните приложения е много по-лесно да се запознаеш с нов мъж. Мож...

Дева

Това са чувствителните представители, които винаги тъгуват по бившите си. Отдават се на страданието си и дълго време ближат рани. Затрудняват се в това да започнат нов живот, в който я няма бившата им половинка.

Везни

Трудно осъзнават края на връзката си. Отнема им доста време да разберат какво точно се е случило и как да постъпят сега. Щом го осъзнаят, веднага се опитват да си върнат любимия. Правят всичко възможно, тъй като им е трудно да преживеят раздялата.

Скорпион

10 знака, че сте в добра връзка

"Моите родители имат много добра връзка", често чувам от клиентите си. "Какво имате предвид под добра?", питам аз. "Те не спорят. Прека...

Властни хора, които спадат към най-лошия вариант за бивш. Ревниви, злобни и ревниви. Естествено никога не забравят. Помнят само лошите неща от връзката, но винаги се опитват да я възстановят отново. Не възвърнете ли взаимоотношенията си, подгответе за голяма битка.

Стрелец

Най-добрият вариант за бившо гадже. Свободолюбиви личности, които никога не обладават половинката си. Оставят й свобода, за това е и по лесно да се разделите с тях. Готови са да ви подарят приятелството си и нямат нищо против новото гадже на бившия си. Това, естествено, не променя факта, че усещат липсата.

Козирог

Дискретни са. Не харесват публичните скандали и изяви на чувства. Разбират с прости думи молбата за раздяла и не се противят на решението на половинката си. Трудно забравят и няма връщане назад. Никога не стават настоящи от бивши.

7 дразнещи двойки във Facebook

В момента любовта напълно е завладяла и социалните мрежи. Постоянно сме заливани от снимки и постове на влюбени двойки, които искат цел...

Водолей

В повечето случаи остават приятели с бившите си. Често осъзнават, че като приятели се чувстват много по-добре, от колкото във връзка. Винаги помнят само добрите страни на връзката и се наслаждават на новия си живот.

Риби

Това зодията, която преживява разделите най-тежко. Трудно им е да си представят живота си без човека, с който са го споделяли до сега. Често молят бившите им за тяхното приятелство, само, за да имат време да преживеят раздялата.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com