Каква е РЕАКЦИЯТА на всяка зодия, когато разбере, че партньорът им изневерява

12165
Каква е РЕАКЦИЯТА на всяка зодия, когато разбере, че партньорът им изневерява
Снимка: iStock/Guliver

Не е приятно да разбереш, че твоят любим човек е предал доверието ти. Когато това се случи, всеки човек реагира по различен начин. Някои вдигат бурен скандал, а други направо подават молба за развод.

Рядко изневярата може да се прости, защото веднъж загубено, доверието не се връща лесно.

А ето как приемат изневярата всички зодиакални знаци:

1. Зодия Овен

Когато разберат за изневярата, Овните реагират доста сдържано. Не очаквайте от тях да ви се накарат или да ви търсят сметка. Те ще се опитат да ви накарат да се почувствате зле и при върва възможност ще се постараят да ви го върнат по начин, по който да ви заболи.

За да ви простят, трябва да положите чутовни усилия и да им се реванширате подобаващо.

2. Зодия Телец

Когато разберат, че сте ги измамили, те няма даже да искат да ви отмъщават, тъй като не са от най-ревнивите. Ще започнат да се обвиняват, че едва ли не те са причината за вашата изневяра. Ако успеете да им обясните защо се е стигнало дотук, може и да ви простят.

Но винаги в душата ще им остане горчилката от вашето предателство. А те всеки ден ще се питат къде са сбъркали.

3. Зодия Близнаци

Тази зодия реагира непредвидимо и различно, когато научи за изневярата на половинката. Има вероятност веднага да се изнесе от съвместното жилище със скандал, но е възможно да ви разпита как точно сте й изневерили и да й стане забавно. След първоначалната ярост няколко дни може да им мине, все едно, че нищо не е било. Но ако са държали на вас е възможно повече никога да не се върнат и да не ви простят. Ако са в благосклонното си настроение, имате шанс да върнете доверието им. Просто им кажете, че съжалявате и няма да се повтори.

4. Зодия Рак

Избягвайте да изневерявате на Рака. Той е хипер емоционален и няма да може да сдържи негативната емоция от неприятната изненада, която сте му поднесли. Болката на Рака винаги си личи отдалече. Страданието му ще бъде дълго и мъчително. Все пак вие сте предали доверието му и той ще се чувства огорчен.

Ако искате прошка, най-добре изчакайте известно време и се постарайте да спасите любовта ви чрез убедителен разговор. Опитайте се да влезете в положението му и да разберете мъката му. Чак тогава има шанс да ви прости.

5. Зодия Лъв

На пръв поглед те няма да се разсърдят, когато научат за изневярата ви. Но вътрешно ще изгарят от яд, защото са вярвали във вашата вярност.

Ако не започнете видимо да съжалявате за постъпката си, Лъвът ще започне да ви ненавижда. Трябва много дни да го убеждавате, че това е било просто грешка и няма да се повтори. И пак не е сигурно, че той ще ви направи компромис.

Последното нещо, което да опитате е сами да предложите да се разделите и да се признаете за виновни. Тук Лъвът може да стане снизходителен и да ви направи последен компромис.

6. Зодия Дева

Когато Девата разбере за вашето предателство, тя просто ще замълчи. След това ще се усамоти и ще започне да плаче и страда. Възможно е това страдание да продължи доста дълго време.

Сами сте си виновни. След като й премина трябва да обясните защо сте го направили. Ако сте убедителни, Девата може и да ви прости, но това ще се случи след време.

7. Зодия Везни

Везната ще приеме спокойно лошата новина, че е не е единствената за вашата любов.

Но има два типа Везни - тези, които ще ви простят и тези, които няма, защото са осъзнали, че не са ви били достатъчни.

Ако искате да оправите положението, намерете сили да им се извините. Бъдете сигурни, че те няма да ви го върнат тъпкано и ако се случи, то биха го направили случайно.

8. Зодия Скорпион

Те са големи ревнивци и изневярата за тях е нещо много непростимо. Когато имате връзка с тази зодия, избягвайте флиртовете, които ще я подразнят.

Да не говорим за изневярата - Скорпионът винаги ще ви разконспирира, дори и да го скриете от него. Има силна интуиция за нещата от живота. Когато кръшнете на Скорпион, най-добре е сами да го напуснете, защото последствията за вас в последствие ще бъдат разрушителни.

9. Зодия Стрелец

Могат да приемат изневярата с разбиране и са склонни да ви изслушат без да се ядосат. Ако им обещаете да не го повтаряте, те могат да направят компромис и да ви простят. Но прошката при тях е доста трудно постижима. Ако сте ги наранили и не ви обичат достатъчно, бъдете готови да ви го върнат тъпкано.

10. Зодия Козирог

Ако признаете на Козирога, че сте му кръшнали, ще останете изненадани от първоначалната му реакция. Той ще помръкне, но стоически ще ви изслуша и ще се опита да ви разбере. Дори ще ви каже, че това са нормални неща и вероятно си има причина, за да се стигне дотук.

Но вътрешно тази зодия ще изгаря от яд, че сте предали доверието му. По-нататък ще обърнат нещата в своя полза и ще използват прегрешението ви с някаква цел.

11. Зодия Водолей

Водолеят е склонен да прости изневярата ви, но не бива да злоупотребявате с това и да продължавате да го мамите. Когато мине време, няма проблеми да поговорите за причините, поради които сте му изневерили. Така той ще осъзнае от какво сте имали нужда и какво не ви е дал. По този начин връзката ви може да укрепне още по-добре.

12. Зодия Риби

Поради своята прекалена чувствителност не е никак добре да им изневерявате. Те ще се затворят в себе си и ще преживеят сами всичко това. Не очаквайте от тях да ви се карат или упрекват. Ще започнат да се съмняват, че са виновни за случилото се. Ако държите на тях, най-добре е да ги разсеете с някои приятно изживяване и да се държите романтично с тях. Ще е нужно много усилия, за да възвърнете тяхното доверие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно