Каква е реакцията на всяка зодия при първия сняг

4911
Каква е реакцията на всяка зодия при първия сняг
Снимка: iStock/Guliver

Всяка година снегът ни изненадва - и нас, и родните институции, които отговарят за поддръжката по пътищата. В тази статия решихме закачливо да подберем реакциите на различните зодии когато видят първия сняг през зимата. Надяваме се да ви хареса и да ви накараме да се усмихнете. 

Овен

Борба със снежни топки! Импулсивната, енергична природа на Овена няма търпение да излезе навън и да изкара агресията си в една епично-страхотна битка със снежни топки. Силно вероятно е да изгубите и да се приберете целите мокри, но със сигурност ще е страшно забавно!

Телец 

Сгушване при любимия човек. За Телците най-хубавото на студеното време и снега е фактът, че могат да се гушкат с партньора си често и по много. И в тяхна защита, те добавят, че е най-лесно човек да се стопли в прегръдките на любим човек!

Близнаци

Издишване на студения въздух! Близнаците обожават да говорят, а през студените месеци, с удоволствие, наблюдават как топлото им издишване създава ефект. Те с детска радост знаят, че щом като дъхът им прави така, значи Коледа наближава!

КАК РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ ПРЕКАРВАТ КАРАНТИНАТА

Рак

Сгушване в любимото одеяло. Раците обичат да се чувстват комфортно и какво по-хубаво от топло, мекичко одеяло, когато навън фучи. Още по-прекрасно би било, ако Раците добавят чаша топъл чай и нещо сладичко и се намират в свой собствен рай!

Лъв

Подаряват ръкавиците си на гаджето, за да не измръзват ръцете им, докато правят снежни човеци и се държат за ръце.В същото време Лъвовете стоят с премръзнали ръце в джобовете, пристъпвайки на място, за да се стоплят, но горди и щастливи, че любимият им човек е толкова радостен.

Дева

Мрънкане, че е много студено и сега снегът ще им влиза навсякъде! Девите обичат празниците и снега, но те също са и най-обективните от зодиите и със сухота и рационалност, ще напомнят всички малки детайли, които хората не харесват през зимата.

Везни

Свързване с всичките им познати да съобщят, че е паднал първия сняг! Както и постване в социалните медии! След което, гримиране и правене на милион снимки със снега. А по-късно – разглеждане на снимки и постове на техни познати и гордост, че техните са най-готини.

Трикове за бързо затопляне на колата през зимата

Затоплянето на купето на автомобила през зимата се оказва истинско предизвикателство дори за опитните шофьори. За да не се налага да м...

Скорпион

Пързаляне по леда! Бързо, опасно и изцяло под контрола на този, който се пързаля – Скорпионите с нетърпение чакат да сложат кънките или дори да се пързалят по заледените повърхности, които ги очакват точно след падането на първия сняг!

Стрелец

Пързаляне с шейни (или по дупе). За Стрелците това е едно от най-забавните зимни дейности. Те дори могат да създадат състезание за най-много падания от шейната!

Козирог

4 начина как чистачките ви да НЕ замръзват през зимата

Ниските температури крият своите неприятни последствия за автомобила ни. Първо трябва да чистим сняг от колата, всеки път когато понатр...

Състезание по най-красив снежен човек! Идеята е била на Козирога и с тяхната концентрация и прецизност, естествено, че печелят, но никой няма нишо против, защото е толкова забавно!

Водолей

Снежни ангели! Водолеите обичат да правят снежни ангели и да напомнят на хората, че доброто съществува и че щом си помагаме и уважаваме, можем да променим света!

Риби

Наблюдаване на снежинките! За Риби зимата е прекрасно, магическо време и те обичат да гледат през прозореца с чаша горещо кафе светлините, украсата и падащите снежинки – всяка уникално красива, като самите тях!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com