Каква е съвместимостта на зодия Овен с всички останали зодии

11567
Каква е съвместимостта на зодия Овен с всички останали зодии
Снимка: iStock/Guliver

Овен и Овен

Двама Овни заедно, наведнъж, в една и съща стая? Романът Овен и Овен понякога е разрушителен, често новаторски и никога, никога скучен. Дълготрайна връзка или дори бракът е изграден, за да продължи, ако и двете формират дълбока връзка със силна комуникация и приключения.

Овен и Телец

Отначало Овенът може да бъде разочарован от ината на Телеца. И, честно казано, Телецът намира неконтролируемата енергия на Овена за малко страшна. Когато обаче се научат да оценяват тези аспекти един на друг, ще осъзнаят колко добре различните им енергии се допълват взаимно.

Овен и Близнаци

Двойката Овен и Близнаци е страхотна компания за забавна вечер в града; насаме обаче те никога не са съвсем сигурни как да се справят с енергията, която генерират помежду си. Близнаците, които искат да се харесат на хората и се вписват добре във всяка група, лесно се вълнуват от тъпия, откровен стил на Овена. 

КАК СЕ СПРАВЯТЕ С РЕВНОСТТА СПОРЕД ЗОДИЯТА

Овен и Рак

Отначало двойката Овен и Рак изглежда напълно несъответстваща - Овенът е силен и агресивен, докато Ракът е сдържан и тих.  Връзката между знаците на огъня и водните знаци изисква упорита работа и в двата края, всички в опит да се разберат. 

Овен и Лъв

Овенът и Лъвът заедно водят борба за власт. Тези два знака Огън са свикнали да огъват реалността по свой собствен начин. Лъвът иска внимание, докато Овенът е склонен да се отдалечава. Овенът трябва да се махне от тълпата, докато Лъвът иска да остане на партито. Огнената и предизвикателна връзка може всъщност да не е нещо негативно за тези двама. 

Овен и Дева

Овенът и Девата няма да се търпят дълго. Овенът е силен, разхвърлян и импулсивен; Девата се оплаква много, преосмисля всичко и бърза да посочи грешки. Единственото нещо, за което вероятно ще се съгласят, е, че опитът за свързване е лоша идея. 

Овен и Везни

Тези двама вървят заедно доста добре, въпреки различията си. Везните разкриват чувствителната страна на Овена, докато Овенът тласка Везните към постигане на целите им. Те могат да се сблъскат с проблеми с импулсивните тенденции на Овена и нерешителността на Везните, но всеки е състезателен и се допълват по този начин.

Щастливци сте, ако имате връзка с тези 3 зодии

Има някои зодии, с които любовта е песен! Това са зодии, които поставят другия на първо място, никога себе си. Освен всичко, те са изкл...

Овен и Скорпион

Овенът с груба сила и потайният, тайнствен Скорпион може да изглеждат сякаш са от други планети, но между тях има основна страст, която разпалва огън, който вероятно не се очаква. И двата знака са лоялни, но споровете и неразбирането им могат да се появят помежду им.

Овен и Стрелец

Овенът и Стрелецът обичат да разширяват границите и да изследват нова територия. И двамата обаче са склонни да бъдат самотници. Стрелецът никога не остава дълго на едно място, а Овенът мрази да се чувства в капан, така че може да им е трудно да останат заедно достатъчно дълго, за да развият романтичен ангажимент. 

Овен и Козирог

4-те зодии, с които трудно можеш да се разбереш

Има зодии, с които просто не можеш да се разбереш, каквото и да правиш, както и да се опитваш да говориш с тях. Те са своенравни, не сл...

Трудолюбивият Козирог вижда Овена като глупав и импулсивен, докато Овенът лесно се отегчава от сериозния, практичен характер на Козирога. Докато и двамата ценят успеха, поведението на Овен за поемане на риск е напълно противоположно на тенденцията на Козирог да преосмисля.

Овен и Водолей

Двойката Овен и Водолей се намират за напълно очарователни. Шансовете са, че те ще продължават да откриват нови неща един за друг в продължение на години. И двамата са движени, дълбоко ангажирани с техните каузи, бунтовници и нетърпение да създадат промяна в света.

Овен и Риби

Ако Овенът има нужда от нещо, това е някой като Риби, който може да ги научи да обръщат внимание на емоциите и интуицията си. Рибите, от друга страна, ще бъдат изумени от това как Овенът принуждава идеите и мечтите да станат реалност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...