Каква ще бъде новата година за всяка зодия в ЛЮБОВЕН план

207262
Каква ще бъде новата година за всяка зодия в ЛЮБОВЕН план
Снимка: iStock/Guliver

Силна и много емоционална година. Такава ще бъде 2017 година за повечето зодии.

Овен

2017 година ще ви донесе много промени в личния живот. Ще се радвате на една здрава и спокойна връзка, която ще ви вдъхва сили, за да се справяте с всичко, което ви предстои. Не е изключено да предприемете голяма крачка, за която сега смятате, че не сте готови. Това ще се промени към края на годината и ще се случи нещо неочаквано.

Телец

Не бързайте с плановете, пуснете се по течението и не се залавяйте да чертаете бъдещето си. Любовта е непредвидима и точно това ще ви докаже 2017 година. Ще имате много емоционални периоди, които ще ви направят много щастливи. Важно е да вярвате в човека до вас и тогава всичко ще е наред.

Близнаци

Ще имате малко колебания относно това колко ви е верен човека до вас. Имате някои доказателства, но повечето факти са ваша измислица. Гледайте по-реалистично на нещата и преценете ситуацията трезво. Ако човекът до вас ви боготвори, тогава за каква изневяра може да става въпрос?

Рак

Любовта ще почука и на вашата врата още през пролетта на 2017-та. Не сте готови, но тя не пита. Ще се радвате на много внимание и жестове, на които не сте свикнали. С хубавото бързо се свиква, за това се наслаждавайте на развоя на събитията. Към края на годината нещата могат да станат доста сериозни.

Лъв

Възможно е да приключите една токсична връзка и бързо да се запътите към друга такава. Не го допускайте и се оглеждайте за добрите хора около вас, не следвайте стария модел, на който сте свикнали. Ако имате воля, ще успеете да дочакате правилния човек, който ще се появи в края на лятото.

Дева

Ще имате много динамична емоционална година. Ще намерите човек, който ще ви омае напълно. Няма да повярвате какво ще ви се случи, но вместо да се чудите, бъдете щастливи. Може би дойде и вашето време, в което да откриете правилния за вас човек. Не го изпускайте!

Везни

Колебания между двама души. Така ще протече 2017-та за вас. Ще получите внимание от две страни и то ще ви се стори много сладко. Порадвайте му се закратко, но не превръщайте историята в любовен триъгълник. Изберете човекът, който ви уважава, не този, които се опитва да ви превърне в тяхна собственост.

Скорпион

Очаква ви спокойна и уравновесена година в любовта. Ще се случи точно това, което искате и за което си правите планове. Не се очакват сътресения в личния живот, а напротив - плавно и извоювано развитие, което ще доведе само до хубави събития.

Стрелец

Много бързате. Трябва да се научите да изчаквате другия човек да настигне вашето емоционално ниво. Бъдете търпеливи, отстъпете крачка назад и показвайте умерена симпатия, за да създадете здрава и щастлива връзка. Ако успеете, в средата на годината ви очаква началото на една голяма любов.

Козирог

Не вярвайте на всичко, което чуете. Хората са много завистливи и могат да се опитат да разрушат щастието ви. Вярвайте в човека до вас, защото той искрено ви обича. Гледайте жестовете, не слушайте клюки. Като изключим това, ви очаква щастлива и емоционална година в любовта.

Водолей

Ще бъдете обсипани с внимание, за което не сте си и мечтали. Като от приказките, ще се появи човек, който ще засвидетелства любовта си към вас. Няма да повярвате, но по всичко личи, че този човек е близък ваш приятел, който ще се окаже много влюбен във вас. Може да имате много хубава връзка, само ако дадете шанс тя да се случи.

Риби

Ще имате интересна година. В началото ще я започнете с един човек, но ще я изпратите с друг. Радвайте се на първата ви връзка, защото тя ще е безгрижна, щура и много зареждаща. Сериозните отношения ще дойдат в началото на есента, когато ще разберете какво наистина било любовта.

6-те зодии, които са родени под щастлива звезда

Всичко в живота ви върви като по вода. Щастливи сте, здрави, успешни обичани. Какво повече му трябва на човек? Това са 6-те зодии, коит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com