Какви опасности дебнат зодиите тази есен и как да се предпазят

7591
Какви опасности дебнат зодиите тази есен и как да се предпазят
Снимка: Getty Images/Guliver

Венера и Меркурий ни очакват на прага на есента и със сигурност периодът няма да е от най-леките. Най-неприятен и негативен ще е периодът до 18-и октомври – краят на така омразния ни ретрограден Меркурий. Нека видим и разберем от какво точно трябва да се предпазват отделните зодии през есента:

Овен

Неприятностите при зодия Овен няма да са много сериозни, но ще има леки спънки. Не се доверявайте на всички хора около вас, побирайте внимателно на кого да споделяте плановете и целите си.

Телец

Телците са познати като работохолици, но през този период може да позагубят това си качество. Не се поддавайте на мързела и дори да изостанете малко, с усилия и упорство ще възвърнете режима си.

Близнаци

Представителите на тази зодия може да постигнат големи успехи през ретроградния Меркурий, обратно на очакванията, но не трябва да хабят силите си, за да се възмущават на лицемерите и враговете.

Рак

Няма да е много розов период за Раците, но неприятностите не бива да ви сломяват. Имайте търпение и кураж, всичко е временно.

Лъв

До края на ретроградния Меркурий е по-добре за вас, Лъвове, да не споделяте плановете си и да се доверявате само на вас самите. Дръжте по-настрани другите хора от целите и действията ви.

Дева

Деви, за вас периодът ще е продуктивен, ще имате енергията и силите да постигнете нещата, които искате, но трябва да запазите динамичността си. Ако започнете да се отегчавате, просто променете нещо около вас или самата обстановка, за да запазите мотивацията си.

Везни

На Везните астролозите не препоръчват да предприемат пътешествия, защото няма да преминат без неуспехи. Освен това, недейте да бездействате есента, съберете всичката си енергия и действайте, за да не се стигне до нежелан провал.  

Скорпион

Септември не е месец за любовни отношения и стартиране на връзка за Скорпионите. Стойте по-далеч от лицемери и недоброжелатели, защото ще ви въведат в конфликти и интриги. Не се притеснявайте да отказвате да правите неща, които не ви допадат.

Стрелец

Здравословни проблеми и неразположения ще засегнат Стрелците през този период. Стари и неизлекувани болести може да се появят отново, опитайте се да се грижите по-добре за здравословното си състояние. 

Козирог

Козирозите ще са по-негативно настроени и песимисти в началото на есента. Стойте далеч от лицемерните хора и такива, които не ви карат да се чувствате добре. Не се изолирайте напълно, просто избягвайте комуникация с неприятели. Обърнете повече внимание на близките си и ще сте наистина удовлетворени.

Водолей

Със сигурност Водолеите ще са затрупани с работа през този период, но ако вложите достатъчно сили и не се отказвате, ще се справите и резултатите ще са значими. Обръщайте внимание на близките си, за да усетите и тяхната подкрепа в по-динамичните периоди. 

Риби

Риби, и вас може да ви застигне есенният мързел, но не се поддавайте на изкушението да не правите нищо. Съвземането ще се окаже много по-трудно, отколкото си мислите. Обградете се с хора, които ви мотивират и имат цели, за да попиете от енергията им и да се вземете в ръце.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com