Какви са в любовта зодиите Овен, Телец и Близнаци

19366
Какви са в любовта зодиите Овен, Телец и Близнаци
Снимка: Istock/Guliver

В любовта всички сме различни, но и си приличаме по толкова много неща. Трудно ни е да се доверяваме, лесно се влюбваме и какво ли още не. Разберете какви са в любовта първите 3 зодии – Овен, Телец и Близнаци.

ОВЕН: Овните искат всичко тук и сега. Те са много нетърпеливи и ако видят, че някой се опитва да ги мотае в любовта, много вероятно е бързо да си тръгнат и никога повече да не се върнат. Не обичат колебливите партньори, директни са и казват всичко тук и сега. Мечтаят за стойностен човек, макар че в по-младите си години са имали множество връзки, просто за да се забавляват. Но в даден етап от живота си всичко това им омръзва, усещат се самотни и започват да търсят истинската любов. Това най-често се случва, когато минат 25-тата си година. Тогава оценяват не само красотата на човек, но и това какви планове има, как се справя с живота, какви мечти и какво сърце притежава. Създават семейство някъде около 30-тата си година и след това заживяват щастливо със своята половинка в живота.

Тези зодии се обичат най-трудно

Зодиакалният знак на вашия партньор разкрива много за способността му да обича. Но връзката с някои зодии определено не е лесна, защото...

ТЕЛЕЦ: Телците са много влюбчиви и още от тийнейджърските си години са вечно в любени в някой, който обаче, за съжаление, не им обръща никакво внимание и не споделя чувствата им. Освен всичко Телците страдат от ниско самочувствие и дълги години остават без партньор до себе си. Първите си сериозни връзки започват чак след 20-22-рата си година. За щастие много представители на този зодиакален знак намират голямата любов от първия или втория път. Чакането и цялата тази несподелена любов се възнаграждават и в крайна сметка много бързо създават семейства и откриват своята половинка. Много са романтични, държат много и на домашния уют, което ги прави идеалните партньори в брака. Обичат да пътуват, но обичат и да прекарват време с любимия си човек, където и да е. Ако обичате Телец, винаги ще имате верен партньор до себе си, независимо от „рогата“, присъщи за Телците.

БЛИЗНАЦИ: Близнаците действат различно в любовта и се променят непрекъснато. Понякога искат просто някоя неангажираща връзка, с която да повдигнат самочувствието си, друг път – искат нещо сериозно и търсят правилния човек до себе си. Малко са колебливи и трудно можеш да им имаш доверие, че когато ти кажат „Обичам те“, наистина го мислят. Близнаците искат малко по-луксозен начин на живот и любов, която търпи развитие. Искат да пътуват, да опознават света, да излизат по ресторанти, а не да си стоят у дома пред телевизора и да гледат деца още от съвсем млади. Най-често Близнаците стават родилите около 30-тата си година, когато вече са опитали всичко от живота и няма да съжаляват, че нещо особено им липсва. Тази стратегия никак не е лоша, защото по този начин остават верни на човека до себе си и се наслаждават на семейния живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com