Какви са в любовта зодиите Овен, Телец и Близнаци

19359
Какви са в любовта зодиите Овен, Телец и Близнаци
Снимка: Istock/Guliver

В любовта всички сме различни, но и си приличаме по толкова много неща. Трудно ни е да се доверяваме, лесно се влюбваме и какво ли още не. Разберете какви са в любовта първите 3 зодии – Овен, Телец и Близнаци.

ОВЕН: Овните искат всичко тук и сега. Те са много нетърпеливи и ако видят, че някой се опитва да ги мотае в любовта, много вероятно е бързо да си тръгнат и никога повече да не се върнат. Не обичат колебливите партньори, директни са и казват всичко тук и сега. Мечтаят за стойностен човек, макар че в по-младите си години са имали множество връзки, просто за да се забавляват. Но в даден етап от живота си всичко това им омръзва, усещат се самотни и започват да търсят истинската любов. Това най-често се случва, когато минат 25-тата си година. Тогава оценяват не само красотата на човек, но и това какви планове има, как се справя с живота, какви мечти и какво сърце притежава. Създават семейство някъде около 30-тата си година и след това заживяват щастливо със своята половинка в живота.

Тези зодии се обичат най-трудно

Зодиакалният знак на вашия партньор разкрива много за способността му да обича. Но връзката с някои зодии определено не е лесна, защото...

ТЕЛЕЦ: Телците са много влюбчиви и още от тийнейджърските си години са вечно в любени в някой, който обаче, за съжаление, не им обръща никакво внимание и не споделя чувствата им. Освен всичко Телците страдат от ниско самочувствие и дълги години остават без партньор до себе си. Първите си сериозни връзки започват чак след 20-22-рата си година. За щастие много представители на този зодиакален знак намират голямата любов от първия или втория път. Чакането и цялата тази несподелена любов се възнаграждават и в крайна сметка много бързо създават семейства и откриват своята половинка. Много са романтични, държат много и на домашния уют, което ги прави идеалните партньори в брака. Обичат да пътуват, но обичат и да прекарват време с любимия си човек, където и да е. Ако обичате Телец, винаги ще имате верен партньор до себе си, независимо от „рогата“, присъщи за Телците.

БЛИЗНАЦИ: Близнаците действат различно в любовта и се променят непрекъснато. Понякога искат просто някоя неангажираща връзка, с която да повдигнат самочувствието си, друг път – искат нещо сериозно и търсят правилния човек до себе си. Малко са колебливи и трудно можеш да им имаш доверие, че когато ти кажат „Обичам те“, наистина го мислят. Близнаците искат малко по-луксозен начин на живот и любов, която търпи развитие. Искат да пътуват, да опознават света, да излизат по ресторанти, а не да си стоят у дома пред телевизора и да гледат деца още от съвсем млади. Най-често Близнаците стават родилите около 30-тата си година, когато вече са опитали всичко от живота и няма да съжаляват, че нещо особено им липсва. Тази стратегия никак не е лоша, защото по този начин остават верни на човека до себе си и се наслаждават на семейния живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com