Какво да направите, ако огледалото се счупи, за да не ви споходи нещастие

126383
Какво да направите, ако огледалото се счупи, за да не ви споходи нещастие
Снимка: iStock/Guliver

Счупеното огледало предвещава нещастие. Но не е невъзможно да се избегнат неприятностите и да се неутрализират негативните последици.

Огледалата отдавна се считат за магически предмети. Има редица признаци и вярвания, които са оцелели и до днес. Колкото и скептичен да е човек, когато огледалото се счупи, го обзема страх, защото веднага изниква суеверието за седемте години нещастие. Животът в очакване на куп беди е непоносим, ​​затова нека разберем какви опасности крие счупеното огледало и как да неутрализираме негативните последици.

Суеверия за счупено огледало

Огледалото в езотериката е прозорец към паралелни светове, следователно, въпреки факта, че живеем в ерата на технологиите, страхът от неизвестното продължава. Огледалната повърхност натрупва енергия, както положителна, така и отрицателна. Според поверията, последиците от счупеното огледало могат да бъдат различни, пише dailyhoro.ru.

* Само една пукнатина. Това показва, че в семейството ще настъпи конфликт.

Какво никога не трябва да правим пред огледалото

На огледалата винаги се е обръщало специално внимание през различните епохи. Езотериците и екстрасенсите им приписват магически свойств...

* Напълно разбито. Заедно със счупено огледало плановете и надеждите се разбиват. За мащаба на трагедията се съди по големината на огледалото. Малко огледало - незначителни проблеми. Но голямото огледало може да доведе до сериозни неприятности като фалит, семейни проблеми и болести.

Огледалото се чупи по няколко причини:

* Огледалото е натрупало много негативна енергия. В този случай то е защитило дома ви от наближаващата заплаха.

* Проблеми с  къщата или членовете на семейството. Счупеното огледало може да се разглежда като предупредителен знак.

Независимо защо огледалото се е счупило и за какво се е опитало да предупреди, можете да предотвратите неприятностите. За да направите това, трябва правилно да премахнете счупеното огледало.

6 начина да предпазите любовта си от зли очи

Много хора не вярват, че лошите мисли на другите могат да навредят на любовта им и изобщо на нещо, свързано с личния им живот. Има обач...

Какво да правим със счупено огледало, за да неутрализираме негативизма:

Паниката и сълзите няма да помогнат в случая, страхът ще удвои отрицателната енергия. Има две основни правила:

* Не докосвайте парчетата с голи ръце. И не само, че можете да пострадате. Вземайки парченце с голи ръце, вие поемате отрицателната енергия. Следователно негативизмът ще остане във вашия живот и ще ви повлияе, привличайки неуспех за вас.

* Не трябва да поглеждате в спукано или счупено огледало. Смята се, че това ще доведе до седем години лош късмет, мъка и неприятности. Счупеното огледало трябва незабавно да бъде покрито с тъмна кърпа, тогава проклятието ще ви подмине.

След това трябва да премахнете всички фрагменти, рамка и поддръжка. Нищо, свързано с него, не трябва да остава в къщата: дори куката, на която е окачено. В противен случай лошата енергия ще остане в къщата. Препоръчва се големите фрагменти да се поставят под течаща вода, а малките - да се събират с черна кърпа.

Тези вещи носят лош късмет. Изхвърлете ги!

Домът ни трябва да е уютно място, пречистено от лоша енергия и място, където да се приберем и да усещаме спокойствие. Има предмети у до...

Когато премахвате парченцата, ги съберете с огледална повърхност едно към друго. Може да се сложи върху тях черна боя, за да се предотврати изтичането на негативна енергия.

Когато съберете всички парчета, е необходимо да се измият подовете и да се прочисти енергията на къщата. Обредът за пречистване на енергията се провежда там, където е било огледалото. Ако няма време за церемонията, можете да запалите свещ и да я оставите да изгори. Огънят ще поеме всички негативни. Най-важното е да се направи в същия ден, когато огледалото се е счупило.

Купете ново, по-голямо огледало, за да смените старото. На мястото на старото се закачва ново огледало, за да блокира отрицателния изход.

Счупеното огледало трябва внимателно да се изнесе на улицата и да се изхвърли, без да изпускате нито един парче по пътя.

С всяко огледало трябва да се работи внимателно и прецизно, винаги да се поддържа чисто. Усмихвайте се в огледалото възможно най-често, в замяна то ще ви даде същите положителни емоции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com