Kакво да очаква човечеството през март 2021 година

4767
Kакво да очаква човечеството през март 2021 година
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите дават съвет как да се държим в най-стресиращите дни на първия пролетен месец.

Пристигането на пролетта, макар и само на календарната пролет, се очаква с нетърпение от мнозина. Освен първите плахи лъчи на слънцето, март ще донесе и други промени. Астролозите разказват за това как ще бъде повлиян животът на хората на планетата през първия месец на пролетта.

Дни на силата през март 2021

Дните на силата са най-благоприятните дни от месеца, в които ще имаме късмет в една или няколко области от живота наведнъж. Ето кой от ...

За разлика от натоварения февруари, март ще бъде по-спокоен. Въпросите за личния живот ще излязат на преден план, но не се ласкайте, коварните планети ще объркат картите.

Ще искаме повече нежност и любов. За нас социалните и политическите събития няма да са толкова важни. Ще искате да помислите повече за личното. Но съвпадът на Слънцето, Венера и Нептун в Риби е измамен. Жените ще разчитат повече на емоциите в решенията си. В такива периоди мечтаем за едно, но се оказва нещо друго. Мъжете ще бъдат по-логични, но те също могат да попаднат под очарованието на тези "рибни" планети.

Втората половина на март ще бъде по-динамична. Според астролозите, това се дължи на изместването на Слънцето и Венера в знака Овен, а Нептун в Риби. За хората това е изпълнено с насилствено изразяване на емоции. Нужно е внимателно да се наблюдава всичко, което се случва, за да се избере кой жизнен сценарий трябва да се приложи.

Вие ще искате да демонстрирате всичко, което чувствате, да покажете всичките си преживявания, да ги споделите със света. Ако ви се струва, че някъде вече сте гледали тази сцена в някакъв филм, помислете внимателно. Помислете дали трябва да играете в този провинциален театър или е по-добре да бъдете зрител.

5-те най-опасни дни през март

Астролози разкриха кои са петте най-опасни дни през март. На тези дати трябва да сме изключително внимателни, тъй като може да ни засти...

Най-натоварените дни през март ще бъдат 18-и и 28-ми. В наши дни Меркурий оформя квадрат към Марс, което означава, че са възможни малки и големи конфликти. Затова астролозите призоват всички да бъдат внимателни и да не рискуват отново.

Всички шофьори от всички видове транспорт трябва да бъдат изключително внимателни, защото дързостта по това време може да не ви се размине.

Ако внезапно се случат неочаквани важни събития, нещо, което не сте очаквали или не сте планирали преди, те по някакъв начин са свързани с това, което вече ви се е случило през 2020 г. в края на пролетта или през ноември. И ако важните събития изглеждат по-скоро странни, отколкото неочаквани, ако сте в ситуация на несигурност, не можете да вземете смислено за себе си решение, тогава си спомнете какво се е случило в края на лятото на 2020 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com