Какво да очаква всяка зодия в ЛЮБОВТА през декември 2020 г.

13348
Какво да очаква всяка зодия в ЛЮБОВТА през декември 2020 г.
Снимка: iStock/Guliver

Декември ще ни посрещне с много вълшебства, особено що се отнася до любовта. Зодиите ще имат хубави преживявания, дори да се появят трудности, те ще отминат бързо и ще посрещнат Коледа щастливи.

Овен: През декември ще се насладите на едни спокойно взаимоотношения в любовта, романтика и хубави преживявания. Няма да има за какво да се тревожите, при вас всичко ще върви по мед и масло.

СЪВЕТ в любовта за всяка от 12-те зодии

Всяка зодия има нужда от съвет в любовта, за да бъде щастлива и по-лесно да ѝ се получават нещата в личен план. Понякога не осъзнаваме ...

Телец: През последния месец на годината може да имате малко по-сериозни разговори с вашия партньор – накъде вървите, какво да очаквате от бъдещето и да видите дали плановете ви се преплитат. Ако това е така, няма за какво да се тревожите.

Близнаци: Близнаците ще имат нова връзка, която много бързо ще стане сериозна и още в началото на 2021 г. ще заживеят заедно с новата си половинка. Ако го усещате със сърцето си, значи решението ви е правилно.

Рак: Раците ще имат флирт, който ще завърши по интересен начин. Те имат нужда от малко повдигане на самочувствието, а този дълъг флирт идва в най-подходящото време за тях. Дали ще има връзка? Не се знае, важното е да уловите момента и да му се насладите.

Лъв: Декември ще бъде много вълшебен за Лъвовете. Съдбата им е подготвила голямо събитие, а то е това, че ще се сгодят с половинката си. Коледата ще бъде по-приказна от всяка друга.

Дева: Девите е време да предприемат сериозна крачка във връзката си, иначе има възможност да загубят човека до себе си, който чака развитие от много време. Ако обичате този човек – дайте му всичко, което иска. Ако не – просто го оставете да си тръгне и да потърси щастието си другаде.

25 любовни късметчета за месец декември 2020 г.

Декември е съвсем близо, а с него и всичките вълшебства, които са присъщи за последния месец на всяка година. В любовта ни очакват мног...

Везни: Декември ви е приготвил много интересни и страстни срещи с нов човек, който ще запали пламъчето у вас. Тези нови взаимоотношения ще се много неопределени, но много вълнуващи. Не им слагайте етикет, докато не разберете накъде вървят нещата.

Скорпион: Любовта идва при Скорпионите! Необвързаните ще се влюбят лудо в човек, който вече познават, но ще видят в нова светлина. Обвързаните пък ще имат спокоен и щастлив месец с половинката си и ще получат голям и отдавна желан подарък.

Стрелец: Стрелците ще имат някои пререкания с половинката си и периодът ще е малко напрегнат. По-добре поговорете открито, разберете се и не се оставяйте на гнева да ви води. Прекарайте празниците, за да се сближите, не за да сте далеч един от друг.

Козирог: Неочаквана целувка може да обърка чувствата ви, но бързо се отърсете от това и вземете решение какво ще последва. В любовта няма лесни решения, затова не бързайте!

Водолей: За Водолеите Коледата ще е истински вълшебна, сплотена и изпълнена с любов. Много представители на зодията ще научат, че чакат бебе! Ако това не е най-големият подарък, кой е?

4-те зодии, с които бракът е най-щастлив

Има зодии, които са много семеен тип хора – обичат домашния уют, правят всичко за близките си и имат много деца. Бракът с тези зо...

Риби: Рибите ще се радват на много внимание от противоположния пол. Ще излязат на вълнуваща първа среща с някого и тя ще бъде като по филмите. Това, което следва... е само загадка. Очаквайте!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com