Какво да очаквате в любовта от всяка зодия

14086
Какво да очаквате в любовта от всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

В астрологията може да откриете знаците, които да ви покажат какво да очаквате от своя партньор, ако сте започнали връзка скоро.

Овен

Мъж: Те са решителни и не ги е страх да предприемат първата крачка. В мига, в който решат да действат - ще го направят. Представителите на този зодиакален знак имат завоевателен характер и в момента, в който сте отдръпнете от тях - те отново ще тичат след вас.

Жена: Тя е много страстна и не обича да си губи времето с грешни мъже. Очакват ви бурни и луди нощи. Жените Овен са много романтични и ако разпознаят "правилния човек" - не го изпускат.

Телец

Мъж: Изключителни джентълмени, които владеят до съвършенство изкуството на любовта. Ако всички мъже бяха като тях - нямаше да има нещастни жени!

Жена: Жените Телец са любвеобилни и обичат да се хвалят с мъжете до себе си. Правят всичко в името на любовта и щастието на човека до себе си.

Близнаци

Мъж: Отличават се с уникално чувство за хумор и често са душата на компанията. Именно това е най-силния им коз пред жените. Те живеят за момента и в мига, в който им стане скучно или неприятно си събират багажа.

Жена: Тя е свободна душа, която обича да си играе с чувствата на мъжете. Флиртът е отличаваща черта за нея. Може да прекарате бурна нощ и след това повече никога не чуете за нея. Обича да пътува и постоянно да изпитва нови емоции.

Рак

Мъж: Те не са много по любовта и понякога трудно може да разберете, че ви сваля. За сметка на това обаче, са много верни и държат на човека до себе си.

Жена: Трудно се доверяват и може да минат месеци, докато се осмели да направи първата крачка. Началото на връзката може да е бавно и дори на пръв поглед да изглежда, че не върви, но това не е така.

Лъв

Мъж: За него е важно жената да се чувства като кралица. Способен е изхарчи всичко, което има, за да се чувства тя щастлива, но вкъщи трябва да знае кой команда.

Жена: Не си мислете, че сте я съблазнили. Жените от този зодиакален знак сами избирате мъжете до себе си и "позволяват" на тези, които преминат серията от изпитания, на които ги поставят да ги свалят.

Дева

Мъж: Срамежливостта при тях е ясно изразена. Понякога, се оказва непреодолима пречка в търсенето на любовта. За тази свенливост се крие нежна и романтична душа, която ще ви рецитира Шекспир на ухо, защото вие сте неговата кралица!

Жена: В тълпата може да не я забележите, тъй като е свита и скромна, но вкъщи може да бъде същевременно перфектна майка и страстна любовница!

Везни

Мъж: Той вярва, че жената трябва да бъде обгрижвана постоянно. Не спира да доказва любовта си с красиви малки жестове през целия съвместен живот.

Жена: Те са сложни личности, които обичат да ги обгрижват постоянно. Спрете ли да им правите комплименти, ще си помисли, че има друга и тогава ще стане наистина страшно.

Скорпион

Мъж: Със сигурност не са изкусители в любовта, но са мъже на място, които никога няма да предадат жената до себе си.

Жена: Тя е пълна противоположност на Той. За нея няма тайни в любовта и е готова на всичко, за да ви спечели, ако е решила, че сте нейния човек.

Стрелец

Мъж: Уверени и стрелящи право в целта. Бързо обаче, губят интерес и преминават от връзка във връзка, докато намерят това, което наистина търсят.

Жена: Тя ще постави картите на масата, преди нещата да се задълбочат. Решава проблемите с говорене и не се страхува да посочва недостатъците на партньора си.

Козирог

Мъж: Той издига жената до себе си на пиедестал. Хвали се с нея и обича да я показва. Грижи се нищо да не й липсва и да се чувства спокойно и сигурна в неговите ръце.

Жена: За нея е важно мъжът да бъде едновременно добър баща; верен приятел и страстен любовник. Да я подкрепя и да бъде нейна опора във всеки един труден момент. В замяна обаче, ще получите много повече от това, което тя търси!

Водолей

Мъж: Изкусни манипулатори са в любовта. Обичат да си играят с другия пол. Знае как да ви накара да се усмихнете, но и същевременно да ви нарани.

Жена: Прилежни съпруги са. Никога няма да ви изложи в обществото и винаги ще бъде красива заради вас. Държат на реда в къщата и много добре се справят в домакинството.

Риби

Мъж: По принцип са лесно избухливи, но, когато срещнат жената на живота си - стават кротки като агънца. За него ще бъдете център на Вселената, но не го губете, защото ще потърси любовта другаде.

Жена: Умеят да съблазняват до съвършенство. Могат да ви оплетат в мрежите си само с един поглед. За тях в любовта няма тайни и вярват, че всичко е позволено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com