Какво да очаквате в любовта от всяка зодия

14097
Какво да очаквате в любовта от всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

В астрологията може да откриете знаците, които да ви покажат какво да очаквате от своя партньор, ако сте започнали връзка скоро.

Овен

Мъж: Те са решителни и не ги е страх да предприемат първата крачка. В мига, в който решат да действат - ще го направят. Представителите на този зодиакален знак имат завоевателен характер и в момента, в който сте отдръпнете от тях - те отново ще тичат след вас.

Жена: Тя е много страстна и не обича да си губи времето с грешни мъже. Очакват ви бурни и луди нощи. Жените Овен са много романтични и ако разпознаят "правилния човек" - не го изпускат.

Телец

Мъж: Изключителни джентълмени, които владеят до съвършенство изкуството на любовта. Ако всички мъже бяха като тях - нямаше да има нещастни жени!

Жена: Жените Телец са любвеобилни и обичат да се хвалят с мъжете до себе си. Правят всичко в името на любовта и щастието на човека до себе си.

Близнаци

Мъж: Отличават се с уникално чувство за хумор и често са душата на компанията. Именно това е най-силния им коз пред жените. Те живеят за момента и в мига, в който им стане скучно или неприятно си събират багажа.

Жена: Тя е свободна душа, която обича да си играе с чувствата на мъжете. Флиртът е отличаваща черта за нея. Може да прекарате бурна нощ и след това повече никога не чуете за нея. Обича да пътува и постоянно да изпитва нови емоции.

Рак

Мъж: Те не са много по любовта и понякога трудно може да разберете, че ви сваля. За сметка на това обаче, са много верни и държат на човека до себе си.

Жена: Трудно се доверяват и може да минат месеци, докато се осмели да направи първата крачка. Началото на връзката може да е бавно и дори на пръв поглед да изглежда, че не върви, но това не е така.

Лъв

Мъж: За него е важно жената да се чувства като кралица. Способен е изхарчи всичко, което има, за да се чувства тя щастлива, но вкъщи трябва да знае кой команда.

Жена: Не си мислете, че сте я съблазнили. Жените от този зодиакален знак сами избирате мъжете до себе си и "позволяват" на тези, които преминат серията от изпитания, на които ги поставят да ги свалят.

Дева

Мъж: Срамежливостта при тях е ясно изразена. Понякога, се оказва непреодолима пречка в търсенето на любовта. За тази свенливост се крие нежна и романтична душа, която ще ви рецитира Шекспир на ухо, защото вие сте неговата кралица!

Жена: В тълпата може да не я забележите, тъй като е свита и скромна, но вкъщи може да бъде същевременно перфектна майка и страстна любовница!

Везни

Мъж: Той вярва, че жената трябва да бъде обгрижвана постоянно. Не спира да доказва любовта си с красиви малки жестове през целия съвместен живот.

Жена: Те са сложни личности, които обичат да ги обгрижват постоянно. Спрете ли да им правите комплименти, ще си помисли, че има друга и тогава ще стане наистина страшно.

Скорпион

Мъж: Със сигурност не са изкусители в любовта, но са мъже на място, които никога няма да предадат жената до себе си.

Жена: Тя е пълна противоположност на Той. За нея няма тайни в любовта и е готова на всичко, за да ви спечели, ако е решила, че сте нейния човек.

Стрелец

Мъж: Уверени и стрелящи право в целта. Бързо обаче, губят интерес и преминават от връзка във връзка, докато намерят това, което наистина търсят.

Жена: Тя ще постави картите на масата, преди нещата да се задълбочат. Решава проблемите с говорене и не се страхува да посочва недостатъците на партньора си.

Козирог

Мъж: Той издига жената до себе си на пиедестал. Хвали се с нея и обича да я показва. Грижи се нищо да не й липсва и да се чувства спокойно и сигурна в неговите ръце.

Жена: За нея е важно мъжът да бъде едновременно добър баща; верен приятел и страстен любовник. Да я подкрепя и да бъде нейна опора във всеки един труден момент. В замяна обаче, ще получите много повече от това, което тя търси!

Водолей

Мъж: Изкусни манипулатори са в любовта. Обичат да си играят с другия пол. Знае как да ви накара да се усмихнете, но и същевременно да ви нарани.

Жена: Прилежни съпруги са. Никога няма да ви изложи в обществото и винаги ще бъде красива заради вас. Държат на реда в къщата и много добре се справят в домакинството.

Риби

Мъж: По принцип са лесно избухливи, но, когато срещнат жената на живота си - стават кротки като агънца. За него ще бъдете център на Вселената, но не го губете, защото ще потърси любовта другаде.

Жена: Умеят да съблазняват до съвършенство. Могат да ви оплетат в мрежите си само с един поглед. За тях в любовта няма тайни и вярват, че всичко е позволено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com