Какво друго, освен секс, търси всяка ЗОДИЯ в любовта

35540
Какво друго, освен секс, търси всяка ЗОДИЯ в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Или какво друго ви интересува една идея повече от секса? Вече всички сме наясно, че в последно време сексът не е най-важното. Дори мъжката глава започна да се пълни с романтични нотки, които успяват да изненадат нас жените. Зодиите са унисекс, описват характерите и на двата пола. Представяме ви един поглед над това какво още търси всеки един представител на зодията.

Овен

Страст. Една дума, която описва всичко, което търсите. Искате активна връзка, която дори след дълги години да поддържа тръпката жива. Ясно е, че не винаги сексът успява да поддържа желанието и интереса на двама души.

Телец

Вяра и отдаденост, без опасност от изневери. Трябва им човек, на който да имат доверие и да не се притесняват. Не прощават и лесно се разочароват, за това и имат нужда от спокойствие във връзката.

Близнаци

Разбирателство. Единственото, което искат близнаците е наякой да ги разбира. Без въпроси и без упреци за миналото им. Искат някой, който да ги обича, каквито са.

Рак

Романтици на хоризонта. Падат си по всички клишета, които са старомодни за другите. Дълги разходки, свещи, вечеря вкъщи – семеен уют.

Лъв

Авантюристи по душа, които търсят връзка с компромиси. Не са готови на сериозни отношения, но все пак искат някой до себе си. Режим: Приятел с привилегий е най-желаният им избор.

Дева

Нуждаят се от половинка, която да им осигури комфорт. Само истински влюбените биха харесали обикновения ти вид с широк анцук и тениска. Такава е мечтаната половинка за девите.

Везни

Везните са любители на дългите разговори и откровения. Перфектната половинка за тях трябва да бъде и най-добър приятел. Държат на честността и искрените отношения.

3-те най-неопитни ЗОДИИ в секса

Е, не всички сме добри във всичко. Тези няколко зодии имат особености в характера, които ги правят или по-затворени, или по-плахи. Това...

Скорпион

Най-важното за тези представители е щастието. Човекът до тях винаги трябва да ги кара да се чувстват щастливи, да оцветява сивия им ден.

Стрелец

Уважава личното пространство и пази своето. Търси човек, който да му позволява да диша спокойно. Често връзките от разстояние са най-предпочитани.

Козирог

3-те зодии, които винаги си отмъщават, когато другите ги нараняват

Това са 3-те зодии, които са по-склонни да навредят умишлено на враговете си. Близнаци Близнаците не понасят някой да обръща внимание ...

Имат нужда от някой, който да ги мотивира. Да предизвиква желанието им за развитие. Придържат се към тезата, че зад всеки успял мъж стои една силна жена или обратното.

Водолей

Водолеите не са едни от най-самоуверените хора. Поради това, в половинката си търсят човек, който да ги подкрепя. Да им помага да следват мечтите си и да ги вдига, когато са паднали.

Риби

Личности, които гледат живота през розови очила. Винаги намират забавната страна на нещата. Такъв човек и търсят до себе си. Някой, който да ги разсмива и да поддържа веселия тонус в живота им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com