Какво я очаква всяка зодия през ноември?

16714
Какво я очаква всяка зодия през ноември?
Снимка: Pixabay

Нов месец - ново начало. Независимо, че става дума за предпоследния месец на годината, ноември ще донесе интересни неща на всяка една зодия. Вижте какви са те: 

Овен – Свързване с останалите

Ноември носи ново изпитание за Овните. Те, обикновено, са свикнали да правят нещата сами и да са първи, но сега те ще се свързват с хората, за да учат новости и да абсорбират важна информация от историите, които чуват. Това ще им помогне да се вдъхновят и да посеят нови семенца, които да отглеждат от сега нататък.

Телец – Танц в огъня

Време е за конфронтации, болезнени истини, поставяне на граници с останалите и битки, които да се печелят. За да бъде мир, преди това има война. Внимателно преценявайте думите си, Телец, и водете битките стратегически, за да може да настане мир и спокойствие после. 

Близнаци – Уроци по предаване

Чувствате се изморени, здравословно, емоционално и психически. През ноември, просто ще се предадете и това трябва да се случи. Ще погледнете обективно върху живота и ежедневието си и студенокръвно ще прекъснете всичко, което не служи за ваше добро – диета, работа, приятели, алкохол, цигари, клюки и така нататък. Това ще ви позволи да възобновите силите и мозъка ви.

Рак – Дисциплина и отговорност

Урокът този месец е, че никой друг не е отговорен за живота и емоциите ти, освен самият ти, Раче! Ти си собственикът на всичко, което ти се случва! Това е труден урок за някои, които предпочитат да обвиняват останалите за живота си и да се жалват, за да търсят после помощ. Но, тези които упорити работят да поемат отговорност, ще бъдат възнаградени по-нататък.

Лъв - Интимност

Ноември не е времето за социалност, купони и приятелски събирания. Ще се чувстваш много по-затворен и осъзнат. Ще търсиш интимност и силна, дълбока емоционалност. Може да насочиш енергията си към реновиране на дома и работното си кътче, за да се възползваш от тази фокусирана енергия.

Дева – Думите са инструмент

Целият месец ще те насочва да мислиш стратегически как използваш думите си и как общуваш с хората. Не е времето да бъдем спонтанни с това, а трябва всяка дума и дори мълчание да има смисъл и някаква цел. 

Везни – Всичко докоснато се превръща в злато

Сега е твоето време! Хората ще помагат да се сбъднат мечтите ти, а колаборациите в работата ти ще водят до успехи. Романтичният и социалният ти живот достигат до върхове.

Скорпион – Сливане със страстта ти

Сега е моментът, който да използваш, за да създадеш мечтата си! Имаш натискането и ускоряването на планетите да работиш с усърдността и огъня, които притежаваш и това, което е обсесията ти, може много реалистично да се превърне в кариера.

Стрелец – Отговорите идват в сънищата ти

Защото, дори когато тялото спи, душата никога не го прави. Ноември е изпълнен с отговори, идеи и вдъхновения, но ще ти е необходимо тихо време и пространство, за да не ги забравяш – носи си тефтерче и химикал да ги записваш. Хора идват да ти помагат като отбор.

Козирог – Нови начала

Този месец се налага обективно и критично да погледнеш живота си. Много е вероятно да искаш увеличение, по-висока позиция или прогрес в някаква сфера, но то да бива отказвано от хората над теб. Трябва да вземеш трудно решение дали да продължаваш да работиш или бъдеш във връзка, които не работят, както трябва за теб или да вдигнеш ниво като започнеш да търсиш нови възможности, нова работа, нова връзка или прогрес в годеж, брак, деца.

Водолей – Пробуждане

Ноември е месецът, в който ще се случва магия на работното ти място, Водолей! Ще бъдеш залят с нови идеи, които са иновативни и нестандартни, ще поведеш в нови посоки и ще се групираш с хора, така че идеите да се движат бързо и безпроблемно с теб начело.

Риби – Дарът „независимост“

Този месец ще се почувстваш замаян от цялата енергия, насочена към теб! От теб се изисква да се променяш и израстваш още и още и може да ти се струва, че няма накъде повече, но не забравяй, че само рибите могат да плуват в огромния океан без страх. Обикновено, мили и внимателни, през този месец, рязко ще реагираш на всеки, който се опита да те вкара в рамка и да те ограничава – този месец ти изграждаш независимостта си!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com